FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Verdict la Rapid - FCU Craiova, după 6 amânări » Ce pedeapsă a primit Mititelu jr.

Adrian Mititelu jr.
Adrian Mititelu jr.

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 15:27 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 16:00

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Adrian Mititelu jr. pentru o lună și amendarea acestuia cu 11.500 de lei pentru incidentul de la meciul Rapid - FCU Craiova, scor 0-0, disputat pe 1 noiembrie.

Peluza Sud '97 nu dă înapoi: „Decât să mai fie Mititelu patron, mai bine se desființează echipa!” » Singura cale de împăcare: „Să dispară CSU!”
FCU CRAIOVA
Peluza Sud '97 nu dă înapoi: „Decât să mai fie Mititelu patron, mai bine se desființează echipa!” » Singura cale de împăcare: „Să dispară CSU!”

Adrian Mititelu jr., suspendat și amendat de FRF în cazul „Sticla cu apă” 

Astăzi, la mai bine de o lună distanță de la acel moment, a venit și decizia FRF în acest caz. Comisia de Disciplină a dictat suspendarea lui Adrian Mititelu jr. pentru o lună, precum și amendarea acestuia cu 11.500 de lei. Decizia a fost luată în temeiul articolului 51 din Regulamentul Disciplinar al FRF, care se referă la:

Provocarea publicului sau a altor persoane 

Orice persoană care provoacă publicul sau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor și de la o lună la 3 luni dacă este oficial.

Așadar, Mititelu jr. a primit pedeapsa minimă, de o lună. Decizia FRF a venit după 6 amânări dictate în prealabil de Comisia de Disciplină. 

Suspendarea de la Comisiei de Disciplină îi ridică lui Mititelu jr. dreptul de a reprezenta clubul vreme de o lună. În consecință, acesta nu poate semna documente în raport cu forurile care conduc fotbalul românesc, FRF și LPF.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova: 

Adrian Mititelu jr. susține că a sponsorizat galeria FCU în ultimii ani, Peluza Sud 1997 răspunde dur: „Să se bucure familia ta de câți bani ne-ai oferit tu!”

Mutu, atac „cu talpa” asupra lui Trică: „Clișee ale antrenorilor slab pregătiți. Să-și vadă de treaba lui!” + ce regretă că nu i-a cerut lui Mititelu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  08 Decembrie 2021, 19:55

11.500 lei ? O nimica toata. Are balta peste. Astia si-au previzionat in buget aceste sume privind amenzile. :) Cred ca au alocat undeva la 10 % din buget.

caravela
caravela  •  08 Decembrie 2021, 19:32

pe asta il pedepsesti numai punandu-l sa citeasca cateva pagini dintr-o carte

terranovva
terranovva  •  08 Decembrie 2021, 18:43

E ok intra in faliment intr-o luna oricum.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează