FOTBAL  »  Superliga  »  MITITELU LA DNA

Adrian Mititelu: "Penescu trebuie să-şi ceară scuze faţă de Universitatea Craiova!"

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2010 00:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost luni la DNA Piteşti unde timp de două ore şi jumătate a fost audiat de procurori în „Cazul Penescu”.

„Am fost chemat ca martor şi parte vătămată în cazul Penescu. Am spus despre meciul F.C. Argeş – Universitatea Craiova, 1 – 1 disputat în etapa a doua a campionatului trecut, şi despre discuţiile telefonice pe care le-am avut cu Cornel Penescu după acel meci, discuţii care sunt şi înregistrate. În acest caz, eu sunt omul bun”, a declarat la ieşirea de la DNA, Adrian Mititelu.

reşedintele Universităţii a fost audiat de procurori timp de două ore şi jumătate. „Pe mine m-au chemat ca martor mai demult, dar n-am putut veni atuci, şi am venit acum. Ca martor, vii atunci cînd poţi, nu când vor procurorii. Nu cred că voi mai fi chemat, deoarece am spus tot ce aveam de spus. Sincer, îmi pare bine că Penescu a fost eliberat, şi după ce se va mai linişti, trebuie să-şi ceară scuze faţă de Universitatea Craiova”, a mai spus Mititelu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  02 Februarie 2010, 16:26

in acest caz,eu sunt omul bun!...zi-ne de cazurile in care esti omul rau:D..RomAniA trezeste te naibii...

 •  01 Februarie 2010, 22:01

trec pe la DNA toti care supara PD-L ul

 •  01 Februarie 2010, 21:02

Cred ca ai fost chemat pe linie de partid . Cred ca de la culoarea politica a lui Solomon ti se trage .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează