FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0

VIDEO Adrian Mutu, probleme cu fanii la CS Mioveni - Rapid: „Suntem la 5km de locul în care m-am născut și am fost înjurat mai mult decât pe orice alt stadion!”

Articol de , - Publicat sambata, 18 februarie 2023 09:23 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 10:13

La conferința de presă de după CS Mioveni – Rapid 0-0, Adrian Mutu a dezvăluit ce probleme a avut cu fanii gazdelor.

Crescut la rivala FC Argeș, Adrian Mutu a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor lui CS Mioveni, declarând că aceștia l-au înjurat în timpul meciului.

România și Olanda, cea mai tare luptă la titlu din toată Europa! » Liga 1 și Eredivise au cele mai strânse cote pentru câștigătoarea campionatului
FCSB - CSU CRAIOVA
România și Olanda, cea mai tare luptă la titlu din toată Europa! » Liga 1 și Eredivise au cele mai strânse cote pentru câștigătoarea campionatului

VIDEO Adrian Mutu spune că fanii de la CS Mioveni l-au înjurat

„Noi avem un public care nu e precum cel de aici, de exemplu. Ați văzut ce e în Giulești. În deplasare, toată lumea te înjură. Inclusiv pe mine. Suntem la 5 kilometri de locul în care m-am născut. Asta e educația unor oameni... Probabil că aici am fost înjurat mai mult decât pe orice alt stadion. Asta nu face onoare Mioveniului”, a declarat Adrian Mutu.

Ulterior, „Briliantul” a analizat prestația celor două echipe și susține că echipa lui merita victoria.

„A fost un meci pe care l-am dominat în mare parte. Era și normal pentru că diferența în clasament e mare. În prima repriză am intrat pe vârfuri, dar în partea a doua ne-am revenit.

Pe faza defensivă nu am ce să le reproșez jucătorilor. Dar mi-aș fi dorit să fie mai inspirați pe faza de atac. Am avut multe ocazii. Am avut și ghinion. 

A fost nemeritată repetarea penalty-ului. Dacă am repeta fiecare penalty pentru că un jucător a intrat jumătate de metru... Erau unu de la noi și cinci de la ei... 

Am fost penalizați drastic de arbitru. Nu doar în ceea ce privește repetarea penalty-ului, ci și pentru că nu s-a acordat un penalty la un fault asupra lui Ioniță. Nu a fost cea mai bună seară a lui Feșnic.

De fiecare dată când primeam penalty, lumea țipa la televizor și spunea că Rapid e avantajată. Acum a fost fost dezavantajată clar. Poate că asta le va închide gura tuturor și nu se va mai spune că suntem ajutați”, a adăugat antrenorul Rapidului.

FOTO. Cele mai tari imagini din CS Mioveni – Rapid

+10 FOTO

Citește și: 

A ratat penalty-ul de 3 puncte și a fost dus de Mutu în fața galeriei » Ce s-a întâmplat după Mioveni - Rapid 0-0

Niculae a luat foc când reporterul GSP i-a arătat faza controversată din meciul cu Mioveni: „De asta nu am câștigat azi!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
paolo11
paolo11  •  18 Februarie 2023, 16:54
Postat de mihai041 pe 18 Februarie 2023, 15:03

Nu doar la noi se întâmplă tinere. Pe John Terry îl înjurau rudele, care erau fani Tottenham, fiindcă el juca la Chelsea. Se întâmplă peste tot în lume. Așa suntem noi oamenii.

Diferența este ca rudele lui Terry nu aruncau cu pungi pline cu urina în suporterii lui Chelsea...

flick2020
flick2020  •  18 Februarie 2023, 16:49
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 18 Februarie 2023, 10:38

***

Ve ai facut prostea..??!!?? ai stranutat cu stelute ?

mirker
mirker  •  18 Februarie 2023, 16:47

asteptam decalaratie puscariasului de la faru care spunea ca Rapidul este favorizat meci de meci pentru ca e in anul centanarului.... aseara Rapidul trebuia incurcat nu ca a facut *** de dica cine stie ce miracol.... prin urmare , pentru puscariasul ala de la faru SA-TI FIE RUSINE BAI ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează