FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Adrian Mutu înţeapă Steaua, dar îi ţine pumnii în Cupa României: "Vreau să ne întîlnim în Supercupă"

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 22:56

Vedeta "lupilor" anunţă că "Petrolul e singura echipă din actualul campionat pe care Steaua n-a bătut-o" şi adaugă: "Ar fi bine să facă adversarii eventul, i-am întîlni în Supercupă, asta e motivaţia noastră pentru a termina pe 2"

Revenit cu gol după accidentarea de la genunchi, Adrian Mutu a fost invitat în studioul Dolce Sport, unde timp de o oră s-a aflat în mare vervă din punctul de vedere al declaraţiilor. Subiectul care i-a deschis apetitul verbal a fost " Steaua", formaţie cu care, deşi a simpatizat cînd era copil, a ajuns să dezvolte o rivalitate pasionantă.

"Obiectivul nostru pe acest final de sezon e să terminăm pe locul 2. E posibil, avem un singur punct de Astra. Dacă Steaua va lua şi Cupa, atunci Supercupa s-ar disputa fix cum ne-am dori noi, adică împotriva Stelei. Pînă la urmă, Petrolul e singura din campionat care n-a pierdut cu Steaua", a spus Adrian. În acest moment mai sînt şi alte echipe pe care Pintilii şi compania nu le-au bătut: Pandurii, Oţelul şi chiar şi Corona, contra cărora va evolua pe acest final de campionat!

Înţepăturile lui Mutu la adresa Stelei au continuat: "Şi, ca să pun puţin gaz pe foc, le transmit ceva celor de la Steaua: dacă nu vor bate Petrolul, atunci titlul pe care îl vor cuceri nu are nici un farmec. Oricum, abia aştept confruntarea cu ei din penultima etapă. Îi aştept pe «Ilie Oană» şi vreau să văd, pe viu, care-i adevărata diferenţă dintre noi şi Steaua. Ştiu că poate ei vor fi deja campioni la acea oră, dar eu sînt sigur că vor alinia cea mai bună formulă. Îl ştiu pe Reghe, am şi un pariu cu el, va avea o ambiţie mare să ne bată. Şi eu la fel. Să vedem cine va avea această satisfacţie".

Petrolul - Steaua se va disputa la Ploieşti, pe 16 sau 17 mai.


"Nu mai sîntem în lupta la titlu, însă sîntem frustraţi pentru că nu Steaua ne-a scos din această cursă, ci chiar noi la începutul minireturului, prin acele remize"
Adrian Mutu, atacant Petrolul

Alte subiecte abordate de Mutu
... despre Piţurcă: "A declarat că şi dacă dau 100 de goluri nu mă cheamă, aşteptam mai multă diplomaţie din partea lui, nu prea poţi să zici aşa ceva, mi se pare total deplasat. Vreau să avem un stil la «naţională». Păi, la CE din 2008, aveam o singură schemă de atac: portarul pasă la Tamaş, Tamaş pasă lungă pe mine, care trebuia să deviez mingea spre Marica sau să fac ceva cu ea. Dacă am mers noi, jucătorii importanţi, la Piţurcă să-i spunem să jucăm ofensiv? Am mers şi... cum am mers, aşa ne-am întors. E foarte greu să-l mişti din ceea ce gîndeşte"

... despre înlocuitorul lui Piţurcă: "Eu îi văd pe Contra, Reghe, Petrescu, Olăroiu, unul dintre ei, sînt motivaţi să crească în cariera lor. Îmi spuneţi că Boloni ar fi favorit? E clar, ne întoarcem înapoi. Pleacă unul care e cum e, vine altul... În fine. Mai avem puţin şi o să-l chemăm pe nea Imi Ienei de acasă. Dacă vrem să schimbăm, că tot sîntem într-o continuă schimbare de vreo 10 ani, să chemăm un antrenor care chiar merită!"

... despre Mourinho: "O să creadă lumea că am ceva cu el, dar cred că Mourinho a făcut treabă bună doar la Porto. În rest, ce a făcut?! A luat Liga cu Inter?! Păi, voi nu vă amintiţi în ce mod a făcut-o?! La returul cu Barca, toată echipa, dar chiar toată!, era pe o linie, 90 de minute. Bun, şi-a atins scopul, bravo lui!, dar mie, profesional vorbin, nu-mi place de el aşa cum îmi place de Guardiola sau Simeone"

...despre consumul de droguri la Chelsea: "Am fost depistat la un control intern al clubului, nu unul extern, oficial. Puteau să întoarcă situaţia uşor, dacă mă trimiteau la o clinică şi mă anunţau accidentat, apoi, după ce reveneam, mă puteau vinde. Ei au ales să dea totul în vileag, probabil după ce au întrebat antrenorul, care le-a spus că nu are nevoie de mine"

... despre eşecul de la Ajaccio: "Ce putea să mă ambiţioneze şi să mă motiveze pe mine acolo? Nimic! Antrenamentele erau prea lungi, prea tari, iar de jucat o făceam în faţa a doar 2.000 de spectatori, pe un stadion construit de la IKEA"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
torque1981
torque1981  •  05 Mai 2014, 09:20

Asa e steoaia nu a batut Petrolul in Liga 1 sezonul asta - macar sa reusim sa pastram invincibilitatea in meciul direct, cat despre supercupa - un amical ca oricare altul.

cristimcl
cristimcl  •  03 Mai 2014, 18:36
Postat de humanimal pe 03 Mai 2014, 15:57

Mama ce imbecili. Bayern a jucat supercupa cu ocupanta locului 2 anul trecut? Singurul motiv e ca vor sa mai faca niste bani din organizarea evenimentului. Chiar nu are nici o valoare acest trofeu. Cum sa castigi supercupa daca nu ai castiga o cupa?

Da, a jucat cu Dortmund. Borussia a bătut cu 4-2.

capca1
capca1  •  03 Mai 2014, 16:16

Mutu n-a oferit nimic fotbalului, mă rog, nu la nivelul la care se prezuma că ar putea. Rămâne un fel de Inimă de Porumbiel al lui Eugen Barbu . Competițiile lui au fost cu muierile și cu trasul pe nas...din cauza răcelii,off course!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează