FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Adrian Mutu apreciază un transfer făcut de Rapid: „Nivel foarte, foarte bun” » Ce crede „Briliantul” că trebuie să facă giuleștenii imediat + Prima reacție despre transferul lui Drăgușin la Tottenham

Djokovic, la balon, în Rapid - Sabah Baku // foto: Cristi Preda, GSP
Djokovic, la balon, în Rapid - Sabah Baku // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 09:40 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 09:40

Fostul antrenorul al Rapidului, Adrian Mutu, îl cunoaște pe Damjan Djokovic de când erau împreună la Cesena, în Serie A. Tehnicianul consideră că giuleștenii au făcut o afacere foarte bună.

Rapid - Sabah, scor 1-2, chiar în fața patronului din Grant, Dan Șucu. Un rezultat care, cu siguranță, a adus nemulțumire în tabăra unei formații care aspiră la titlul de campioană. 

Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat
FOTBAL
Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

Ar fi primul după 2003, când Mircea Rednic a readus în Giulești cel mai prețios trofeu intern.

Adrian Mutu, despre echipa care i-a provocat primul eșec Rapidului în 2024: „Acum, v-ați lămurit”

Adrian Mutu s-a despărțit vara trecută de Rapid pentru a semna cu Neftchi Baku, o grupare de tradiție din Azerbaidjan, de care s-a separat înaintea Anului Nou. Cu gruparea din Baku, "Briliantul" a ajuns până pe podium. 

În Azerbaidjan, campionatul este condus autoritar de către Qarabag, care s-a calificat în primăvara Europa League. Aceasta în condițiile în care România nu a avut nicio reprezentantă în grupele continentale.

Sabah, adversara de marți a giuleștenilor, a fost vicecampioana țării în ediția precedentă, dar în actuala ediție este în scădere de formă. E abia pe poziția a 8-a din 10 concurente.

"Cred că s-a lămurit lumea că azerii nu sunt chiar atât de slabi cum ar crede unii. Gândește-te că dacă Sabah e pe locul 8 și a învins Rapid, iar eu cu Neftchi eram pe locul 3, la un punct de locul 2, campionatul e tare, e echilibrat acolo. Și dacă nu mă egalau unii în minutul 97, eram în coastele Qarabag-ului.

N-am văzut meciul, doar ceea ce am citit, dar Sabah are calitate, chiar dacă suferă în clasament, pe plan intern. Acolo, Qarabag face legea", a declarat Adrian Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

Adrian Mutu crede în Rapid la titlu: „Va începe un alt campionat”

Rapid i-a adus în această iarnă pe Hasani, golgheter în Albania, Burmaz, al doilea marcator în Serbia, Krasniqi de la CFR Cluj și Djokovic de la FCSB. Fotbaliști cu calitate superioară și cu profil ofensiv.

11puncte despart Rapid (locul 4) de liderul clasamentului, FCSB

"Transferurile nu le cunosc, dar îmi place de Djokovic. Am fost colegi, când el era mai tinerel, la Cesena. Chiar este un transfer foarte, foarte bun. Îl știu de la CFR Cluj, este de nivel foarte, foarte bun. Pe ceilalți nu-i cunosc, așa că nu ar fi normal să-mi dau cu părerea.

Haideți să așteptăm startul sezonului oficial, apoi vedem ce și cum. Eu cred că Rapid rămâne o candidată certă la titlu, important e să înceapă bine. Primul pas: să se califice în play-off. Știu, o să ziceți că e ca și rezolvat, dar atenție! 

Și anul trecut, când eram acolo, am demarat în trombă, apoi am avut probleme. De aceea situația trebuie analizată pas cu pas.

Calificarea în play-off, apoi când mai rămâne șase echipe, atunci începe alt campionat. Fiecare punct sau victorie acolo va avea altă importanță. Eu zic că Rapid este în cursa pentru titlu", a declarat "Briliantul".

O să dialogăm despre transferul lui Drăgușin la Tottenham sau unde va merge, după ce va semna. La acest nivel, până nu se semnează ultimul act... Un pic de răbdare.

Adrian Mutu

VIDEO Damjan Djokovic mesaj pentru rapidiști: "Aici am vrut să fiu! N-am nicio relație cu Gigi Becali"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Prima ofertă concretă pentru „perla” Botoșaniului! Afacere ce-ar putea tripla investiția lui Valeriu Iftime

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Singurul zâmbet al lui Dan Șucu la meciul Rapidului » Ce l-a amuzat pe patronul giuleștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nicto
nicto  •  11 Ianuarie 2024, 14:43

toti romanasio nostri dupa ce se intorc de pe unde au fost dati afara ne spun ce rezultate bune au facut si in ce conditii grele....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează