FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Prima ofertă concretă pentru „perla” Botoșaniului! Afacere care ar putea tripla investiția lui Valeriu Iftime!

Victor Dican // FOTO: Imago
Victor Dican // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:33 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 16:30

Korona Kielce (locul 16 din Ekstraklasa) a trimis astăzi o scrisoare de intenție către FC Botoșani pentru a solicita un preț pentru internaționalul Victor Dican, 23 de ani. Valeriu Iftime are de ales între a-l ceda pe căpitanul formației și a câștiga peste 300.000 de euro

Suntem în plin mercato, iar negocierile sunt intense, nu doar în ceea ce privește ”transferul momentului” pentru fotbalul românesc, Radu Drăgușin la Tottenham

Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut în Superligă le-a fost propus „câinilor”
DINAMO
Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut în Superligă le-a fost propus „câinilor”

Așa cum GSP.ro v-a informat încă de la începutul săptămânii, Victor Dican, 23 de ani, este căutat de mai multe echipe din țară și din străinătate.

Korona Kielce a demarat negocierile pentru Victor Dican: celelalte echipe nu au cu ce „impresiona” Botoșaniul

Căpitanul Botoșaniului, unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1, ar putea părăsi România, dacă patronul Valeriu Iftime va accepta detaliile financiare. Dacă grupările din campionatul intern, Farul, Hermannstadt, U Cluj și Petrolul, nu-și permit acum să facă oferte pe bani mulți, polonezii de la Korona Kielce au trecut la fapte.

Conform informațiilor GSP.ro, gruparea de pe locul 16 din Polonia a trimis astăzi o scrisoare de intenție către FC Botoșani, întrebând care este suma de transfer pentru liderul echipei. 

Bineînțeles, Victor ar fi tentat de o plecare în străinătate, pe un salariu mult mai mare și unde să aibă expunere superioară, Ekstraklassa fiind o ligă ce poate reprezenta o trambulină către Bundesliga, printre altele.

23de meciuri a adunat Dican în actuala ediție pentru FC Botoșani, marcând de două ori și având un assist

Afacere de 300.000 de euro pentru Botoșani, de trei ori mai mult decât au plătit pe Dican

Polonezii ar vrea să știe care este răspunsul părții române până la începutul săptămânii. Lunea trecută, Korona s-a reunit, iar de săptămâna viitoare va pleca în cantonament în Antalya. Ronaldo Deaconu s-a despărțit de gruparea din Kielce luni, apoi a semnat cu Farul.

La Korona mai evoluează Briceag, ex-Universitatea Craiova și FC Voluntari, dar și belgianul Remacle, ex-Botoșani și ex-U Cluj. Director sportiv este Pawel Golanski, fostul apărător al Stelei.

Din informațiile GSP, polonezii ar agrea să facă transferul cu o sumă de transfer mică, la care să adauge un procent considerabil, de 30 sau chiar 35 la sută, practic Korona și FC Botoșani să fie coproprietarii jucătorului. În așa fel încât să fie o propunere atractivă pentru moldoveni, în perspectiva revânzării.

Afacerea ar aduce în jur de 300.000 de euro pentru echipa clasată pe ultimul loc în Liga 1, totul depinzând de ceea ce vor mai negocia părțile. U Cluj are 25% dintr-un viitor transfer, dar nu mai putin de 125.000 €.

100de mii de euro a plătit FC Botoșani pe Dican, atunci când l-a adus de la U Cluj în ianuarie 2022, când ardelenii erau în eșalonul secund

VIDEO Concluziile lui Răzvan Patriche după Dinamo - Genclerbirligi 1-1: „Vom fi din ce în ce mai buni”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Singurul zâmbet al lui Dan Șucu la meciul Rapidului » Ce l-a amuzat pe patronul giuleștenilor

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Katalin76
Katalin76  •  10 Ianuarie 2024, 15:42

La cat de hapcau e Iftimie ar fi in stare sa vanda acum ce e mai bun in campania de salvare de la retrogradare. Dar el are in placv retragerea din fotbal prin retrogradare.

magic4ever
magic4ever  •  10 Ianuarie 2024, 15:12

A revenit Miron,il vinde imediat...oricum nu exceleaza pe postul de fundas central,mai bine juca la inchidere...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează