FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afişul-ghid din vestiar » Cum încearcă să îi motiveze oficialii pe jucătorii dinamovişti

Dinamo joacă în play-off-ul Europa League, un singur tur înainte de grupe. Vinerea viitoare își va afla adversara
Dinamo joacă în play-off-ul Europa League, un singur tur înainte de grupe. Vinerea viitoare își va afla adversara

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 17:53

Oficialii clubului le-au pus jucătorilor un anunţ prin care-i informau despre ce locuri din clasament asigură accesul în cupele europene. ”Sîntem obligaţi să terminăm pe podium!”, spun şefii.

Logistic, Dinamo se pregăteşte în acest sezon cu mintea la ceea ce va fi şi la anul. Ultimii 3 ani au fost umilitori pentru echipă în Liga 1 - locul 6, locul 6, locul 5 -, însă, de fiecare dată, roş-albii s-au clasat pe o poziţie ce-i ducea în cupele europene. Acum, "cîinii" sînt prevăzători. Mai întîi, oficialii s-au interesat să afle cum se ajunge în Europa în vederea ediţiei 2013/2014, apoi au conceput un afiş pe care l-au postat în vestiar!

"Va fi mult mai greu decît în anii anteriori şi să ajungem în cupele europene, apoi în grupele uneia dintre cele două competiţii. Sîntem obligaţi, practic, ca să nu avem teama de a rata Europa, să ocupăm unul din primele trei locuri. Jucătorii trebuie să ştie exact situaţia, pentru a fi concentraţi meci de meci. Şi în acest an, ne-am propus ca, după două sezoane ratate, să ajungem în grupele Europa League", au declarat oficialii din Ştefan cel Mare.

Iată ce poziţii din clasamentul final al ediţiei 2012/2013 duc în Europa:
Locul 1 turul II preliminar al Champions League
Locul 2 turul II preliminar al Europa League
Locul 3 turul I preliminar al Europa League
Cîştigătoarea Cupei României turul II preliminar al Europa League

2007 e ultimul an în care Dinamo a ajuns în primăvara europeană: 0-1 şi 1-2 cu Benfica

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

La ce folosesc tricourile verzi

În ultimele două sezoane, Dinamo n-a ajuns în grupele Europa League şi n-a putut folosi tricourile verzi, care reprezentau al 3-lea echipament al formaţiei. Inventivi, roş-albii le-au găsit utilitate: le-au oferit oamenilor din personalul auxiliar al echipei, brancardierilor, de exemplu, care le poartă pe durata partidelor.

Se tem de Badea
Roş-albii joacă runda a treia la Braşov, iar stadionul Tineretului nu este unul care să poarte noroc dinamoviştilor, în ultimele sezoane, ba din contră. Anul trecut, "cîinii" au pierdut sub Tîmpa finala Cupei României în faţa steliştilor. În primăvară, cînd Dinamo ocupa locul 1, a cedat în faţa echipei lui Ionuţ Badea - care le-a făcut nopţi amare roş-albilor şi cînd era antrenor la U Cluj. Astfel, "cîinii" au pierdut prima poziţie din clasament, terminînd, în final, pe 5. Ca tehnician, Badea are 3 victorii, două egaluri şi două eşecuri cu Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
xzx
xzx  •  01 August 2012, 17:40
Postat de lobbyone pe 01 August 2012, 12:05

Nu uita de moti ! Nu stiu de ce nimeni nu il vede pe moti ? ...A cautat cartonas-penalty primele 20 de minute pana a dat stelemeaua gol din lovitura libera (lovitura libera obtinuta in urma uni fault FACUT DE MOTI) . Dupa golul stelei omul a jucat fara greseala !

jucatorii impresariati de fratii MIZERIE au jucat asa cu le dictau fratii albanezi.Eu am dubii in priviinta multor meciuri jucate de dinamo mai ales in cupele europene unde au fost eliminati de echipe necunoscute si cu o cota mare la casele de pariuri.

dinamo_ultrass
dinamo_ultrass  •  01 August 2012, 15:34

LobbyOne nu-ti face griji Barboianu a platit pentru acea greseala!!!Moti nu a fost de gasit:))))

lobbyone
lobbyone  •  01 August 2012, 12:05
Postat de the_rite pe 01 August 2012, 09:30

La Brasov, cu steaua, nu a pierdut Dinamo! Ci Barboianu, behaitorul de pe statele de plata ale lui Belciug! Un autogol atit de imparabil nu-ti poti da decit daca ai ajuns ori la un grad ridicat de nebunie... Ori de ticalosenie! Asta e....

Nu uita de moti ! Nu stiu de ce nimeni nu il vede pe moti ? ...A cautat cartonas-penalty primele 20 de minute pana a dat stelemeaua gol din lovitura libera (lovitura libera obtinuta in urma uni fault FACUT DE MOTI) . Dupa golul stelei omul a jucat fara greseala !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează