FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Alba-neagra cu testele unui jucător de la Astra Giurgiu: ultimul rezultat pentru David Lazar

David Lazar (stânga) a ieșit negativ la ultimul test pentru coronavirus
David Lazar (stânga) a ieșit negativ la ultimul test pentru coronavirus

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 22:18 / Actualizat sambata, 01 august 2020 22:37

Testul lui David Lazar (28 de ani, portar) a ieșit astăzi negativ. El fusese depistat pozitiv înaintea meciului Astra - Craiova, partidă suspendată între timp.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra Giurgiu la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR Cluj, în derby-ul de luni seară
  • În cazul în care partida cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană dacă obține cel puțin un punct în confruntarea cu oltenii

Din informațiile GSP.ro, Lazar și-a făcut astăzi testul pentru coronavirus într-o clinică privată din apropierea Capitalei, separat de colegi. Rezultatul a venit în această seară: negativ!

Testele făcute ieri de giurgiuveni au relevat 4 noi cazuri de COVID-19 la Astra. În afara lui Ljuban Crepulja, Lazar, fundașul central Constantin Dima (21), fundașul dreapta David Bruno (28) și un fotbalist de la echipa a doua au fost depistați pozitiv.

2 scenarii posibile pentru Astra - Craiova

Există două variante pentru meciul Astra - Craiova. Fie Astra pierde la „masa verde”, fie meciul se va putea juca ulterior, după 3 august, dacă nu depinde de el clasamentul de cupe europene. Astra oricum nu are drept de a evolua în Europa, dar un egal cu Craiova ar influența celelalte candidate și lupta la titlu.

„Am făcut o solicitare la UEFA să vedem dacă, în cazul în care aceste meciuri (n.r. Astra - Craiova și FCSB - Astra, care trebuia să se dispute luni, dar în situația dată nu se va mai juca) nu vor influenţa clasamentul final, ar putea să se dispute şi după 3 august. Aşteptăm răspuns, am prezentat o argumentație juridică solidă, dar vom avea echipe românești care vor participa în cupele europene”
- Justin Ștefan, secretar general LPF, pentru GSP.ro

Clasament play-off Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi îl contrazice pe Grozavu: „Nu vă ajunge că ne-am odihnit 3 luni?! Vrem să jucăm fotbal!”

Gică Popescu a răbufnit: „Nimeni altcineva nu se mai testează! E discriminare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
suporterucv
suporterucv  •  02 August 2020, 13:39

Tot asa si-a imbolnavit si CFR jucatorii, inaintea meciului cu Fcsb programat INAINTEA FINALEI DE CUPA ??? E bine sa jucam amicale nu ?? Si sa luam 6 p ca in curtea scolii nu... ? E bine cum sa nu fie bine !!!

loko1
loko1  •  02 August 2020, 06:23
Postat de magic4ever pe 02 August 2020, 00:40

Pun pariu ca in afara de Crepulja care este posibil sa fi fost pozitiv,ceilalti jucatori care au iesit pozitiv nu au nimic si a fost o manevra la nivel politic a Craiovei sau a platit doctorii sa dea teste false...daca se duc toti si fac analizele in Bucuresti fara sa stie cei de la Craiova o sa iasa toti negativi...Craiova s-a temut enorm de meciul asta ca pot pierde sau sa faca doar egal si apoi CFR era campioana si daca scotea un egal si cei de la Cluj au apararea beton si pot sa scoata fara probleme un 0-0....sa mearga toti jucatorii sa isi faca testul individual la Bucuresti de 2 ori,100% o sa iasa negativ!

Lasă pariurile pe plan sportiv,unde rezultatul se vede! Cum e posibil așa ceva,câte alte teste false ,au fost în cele 52000 depistate în România.Eu am făcut făcut multe analize înainte de pandemie și am constatat că multe nu erau corecte,iar rezultatul repetând era altul.

clujcampion
clujcampion  •  02 August 2020, 06:07
Postat de craiovenis pe 02 August 2020, 00:53

Cu cine pui pariu? Cu Djokovic sau cu Manea? Ei de ce nu au iesit negativi? Cu Dan Petrescu nu vrei sa pui pariu? Fii serios ca nu ai atatia bani! Pentru pariuri!

Nu stiam ca oltenii sunt chiar atat de prosti incat sa isi inchipuie ca nimeni nu vede anevrele de culise psedeo-peremiste ca clona sa iasa in sfarsit campiuoana.Se pare ca omul se mai inseala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează