FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN POIANA BRAŞOV

Alergătura şi sala de forţă îi lasă pe dinamovişti fără vlagă: "Nu pot să ţin telefonul la ureche"

Srgian Luchin a marcat un singur gol de la venirea la Dinamo
Srgian Luchin a marcat un singur gol de la venirea la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 20:26

Luchin a mărturisit că duritatea antrenamentelor lui Ţălnar, asemănătoare ca grad de dificultate cu cele ale lui Piţurcă la "naţională", îi extenuează pe jucători. Dar se declară fan al acestei pregătiri.

- Srgian, cum merge treaba?
- Foarte greu, dar rezistăm. Cred că noi, dinamoviştii, sîntem cei mai matinali din Poiană. Crezi că e uşor? Urcă la pas o pantă precum alergăm noi şi-apoi vorbim! Febră? Încă nu, dar e oboseală de nu mai poţi să dormi noaptea.

- Şi alţi colegi de-ai tăi acuzau că au probleme cu somnul din cauza efortului fizic de aici.
- Aşa e. Tu comanzi creierului şi-i spui că vrei să dormi, dar nu poţi să aţipeşti orice-ar fi. E greu să-mi ţin şi telefonul la ureche de la efort.

- Ar fi mai uşor cu mingea?
- Acum? Ce să facem cu ea? Nu te ascultă picioarele pe moment.

"Îţi prinde super, nu gîfîi"

- Dar e bună această pregătire, pe care unii o denumesc de tip sovietic?
- Am mai făcut aşa ceva în trecut şi m-am simţit excelent pe o durată mare de timp. Adică nu e foc de paie, nu termini meciul gîfîind sau în genunchi. Îţi prinde super! Şi cu domnul Piţurcă am făcut astfel de antrenamente la echipa naţională, anul trecut, şi, probabil, vom mai face. Dar sînt bune.

- Prindeţi podiumul măcar?
- D-aia ne plîngem de milă prin cantonament. Eu zic că-l prindem. Ar fi un dezastru, aşa văd eu, să nu ajungem în cupele europene. Deşi, la ce probleme sînt la club...

- Mergem la anul la Mondial în Brazilia?
- Eu cred că da. Avem un avantaj că se joacă fără spectatori la Budapesta. Deşi eu sînt motivat şi de ostilitatea din partea tribunelor.

- Va fi concurenţă "în familie" pe banda dreaptă la echipa naţională, acum că a fost chemat şi Nica la lot.
- L-am felicitat, i-am zis că e doar începutul pentru el. Se caută un fundaş dreapta la "naţională", e un post deficitar, dar mai sînt soluţii. Pe lîngă noi doi, mai sînt Măţel şi Bărboianu.

Ioniţă vrea să fie "Pepe" de la Dinamo
Marius Ioniţă, 21 de ani, speră să-l convingă pe Ţălnar să rămînă la prima echipă: "Mi-a zis că şi eu, şi alţi tineri aduşi de la "a doua" avem o şansă mare cu acest cantonament. Ne ajutăm între noi. Eu m-am acomodat, încerc să învăţ de la colegii mai experimentaţi. Îmi place de Pepe, fundaşul lui Real Madrid, are duritate pozitivă, mi-ar plăcea să ajung ca el".

"Dănciulescu ar fi bun de preşedinte al LPF. Are calităţi de lider. În plus, este băiat deştept, se descurcă în orice situaţie" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 00:01

asa le trebuie, sa alerge si sa fie pachete de muschi, nu babe triste.

vasy86le
vasy86le  •  18 Ianuarie 2013, 10:59

Se plang ca niste fetite, da oamenii aia care muncesc prin mine, pe santier, aia cum pot ma munci atat de mult, in conditii extrem de dificile, si nu se mai plang ca nu pot tine telefonul, ca nu stiu ce, chiar nu va e rusine? pai voi luati salarii de mii de euro, pe cand unul care munceste pe rupte, abia ia 200-300 Euro, la munca cu voi, nu la stat pe teren, bani vreti, dar vedeti ca sunteti pe 7 la 17 puncte de oite :|

andystar
andystar  •  18 Ianuarie 2013, 02:00

Altu care se plange ! Dar schimbati-va fratilor meseria ca luati o caruta de bani !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close