FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI

"Alexe are nevoie să capete un tempo de joc"

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Marius Alexe este într-un proces de recuperare activă după entorsa la genunchi care l-a făcut să rateze un contract de 5 milioane de euro în Serie A. Iar Ioan Andone a spus că-l va ajuta să-şi revină, dar el are nevoie de cît mai multe meciuri în picioare ca să intre decisiv pentru prima echipă. "Chiar el a venit să îmi spună că ar vrea să joace la Dinamo 2. Încă nu are un tempo de joc. Eu îl pot introduce, aşa cum am făcut cu U Cluj, dar îmi şi pun mari speranţe în el. Dar nu trebuie să frîneze jocul, altfel nu ne ajută cu nimic. Alexe are nevoie de timp şi de un tempo ca să redevină eficient în joc", a comentat tehnicianul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
teleghidat
teleghidat  •  17 Septembrie 2010, 14:32

hai alexe ca avem nevoie de tine

je__
je__  •  16 Septembrie 2010, 21:29

Si noi suporterii ce avem de castigat daca-si revine si in toamna este vandut pe o caruta de bani ca sa-si faca becaliotii si cu borcea cucu' mare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează