FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe e sănătos tun » Testele la Istanbul sînt pozitive! Marius e dinamovist, însă poate rămîne în străinătate şi în viitorul sezon

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 18:44

Marius Alexe, 24 de ani, urmează să se întoarcă în această seară după cîteva zile de teste medicale la Istanbul, acolo unde s-a recuperat, în mai multe etape, după operaţia ce l-a ţinut pe tuşă tot 2014.

Atacantul este mulţumit de rezultatele oferite de doctorii turci, declarînd pentru gsp.ro: "Sînt foarte bine chiar. Am făcut pregătire şi la Acibadem. Testele făcute de mine au oferit rezultatele dorite. Să vedem unde voi juca din viitorul sezon".

Fostul golgeter al roş-albilor nu arde de nerăbdare să revină în Liga 1. Şi oficialii din Ştefan cel Mare ar dori ca atacantul să continue în străinătate, atît prin prisma salariului său mare pentru România, cît şi fiindcă ar putea obţine, în curînd, cel puţin un milion de euro în schimbul lui. Jucătorului i se caută echipe în Italia şi în Turcia, se vrea a se obţine un răspuns concret săptămîna viitoare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
iulian099
iulian099  •  19 Iunie 2014, 11:27
Postat de conasu_boeru pe 18 Iunie 2014, 21:14

Pai sunt si eu curios cine il cumpara ACUM pe Alexe dupa ce a stat un an pe bara fiind accidentat, venind dupa un imprumut nereusit la o echipa modesta ! Nu era mai normal ca el sa joace macar in tur sa vada si el si toata lumea nivelul lui si apoi ganduri de plecare .... Cred ca gandeste cam infantil cu dorinta asta de plecare neaparat in strainatate ! Intrebarea este : strainatatea il vrea si anume care...."strainatate" ? Poate in Bulgaria !

Corect, poate in Bulgaria are sanse la echipa aia care tot cumpara de la dinamo. Nu e inca ratat, este inca tanar mai are o sansa, dar trebuie sa aiba un sezon bun si fara accidentari oriunde s-ar duce.

tbone
tbone  •  19 Iunie 2014, 08:44

asta nu joaca de peste 1 an, cine dreacu o sa il cumpere?

bamse1901
bamse1901  •  19 Iunie 2014, 07:56

la cine in afara? la sassulo nu a facut nimic in afara de accidentare. pt o plecare nu stie ca e oportuna o perioada unde sa joace chiar si in tara

Vezi toate comentariile (8)
Comentează