FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alvarez nu joacă fotbal, dar sare la bătaie! » Bonetti a pierdut vestiarul din mînă

Edgar Alvarez a bifat doar 15 minute pentru Dinamo, la Chiajna, cînd s-a accidentat în urma unui sprint
Edgar Alvarez a bifat doar 15 minute pentru Dinamo, la Chiajna, cînd s-a accidentat în urma unui sprint

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 septembrie 2012 20:49

La unul dintre antrenamentele de la finalul săptămînii trecute, Alvarez şi Homei s-au îmbrîncit, s-au înjurat şi au declanşat un adevărat război în vestiar.

Cum vin partidele cu CFR Cluj, cum apar scandalurile la Dinamo! Roş-albii parcă se lipesc de conflicte cînd se apropie confruntările cu actuala campioană a României. La unul dintre antrenamentele de la finalul săptămînii trecute, jucătorii au fost la un pas să se bată între ei!

Pumni şi 45 de minute la Dinamo II
Cum a început totul? La un banal joc de cinci contra doi, Edgar Alvarez a sărit să-i aplice o corecţie fizică lui Sergiu Homei după o intrare mai dură a acestuia. Cei doi s-au îmbrîncit, s-au înjurat, iar între ei au sărit mai mulţi coechipieri, fiind implicaţi Laurenţiu Rus, cel căruia Homei i-a fost naş de cununie în acest week-end, Sorin Strătilă, dar şi cîţiva dintre veteranii echipei. "S-au împărţit şi cîţiva pumni, dar fără ţintă precisă", glumesc jucătorii.

Cuvintele grele, ameninţările şi împunsăturile au continuat pînă cînd au intervenit şi componenţii staff-ului tehnic, care au pus punct şedinţei de pregătire. Alvarez a fost trimis la echipa a doua, unde a jucat slab 45 de minute, iar Homei şi Rus învoiţi pentru nunta ultimului!

Supăraţi pe Bonetti
Jucătorii spun că toate tensiunile din cadrul lotului au apărut din cauza antrenorului, dar şi a faptului că nu şi-au mai luat banii de multă vreme. "Sîntem neplătiţi de trei luni, Bonetti îi tratează regeşte pe Alvarez, Boubacar, Koulibaly şi cîţiva pe care îi place el, restul sîntem la şi alţii. Din cauza antrenorului s-a divizat vestiarul, au apărut momente de tensiune şi, din nefericire, se mai întîmplă şi conflicte între noi", au povestit jucătorii.

Urmează amenzile
Tot scandalul a ajuns imediat şi la urechile acţionarilor, cărora nu le-a picat deloc bine. Au urmat discuţii cu jucătorii şi cu antrenorii şi s-a luat în calcul ca toţi cei implicaţi să fie sancţionaţi financiar. Zilele următoare urmează o şedinţă în care se va decide cuantumul amenzii.

Homei trebuia să plece
Săptămîna trecută, Sergiu Homei şi Nicolae Muşat ar fi trebuit să meargă la Poli Iaşi sub formă de împrumut. Moldovenii s-au mişcat greu, astfel că amîndoi au rămas în Ştefan cel Mare. Homei a revenit pe teren după o accidentare gravă la genunchi ce l-a ţinut pe tuşă luni de zile şi s-a decis să se antreneze cu prima echipă.

200.000 de euro a primit Edgar Alvarez cînd a semnat cu clubul din Ştefan cel Mare, plus un contract lunar de 15.000 de euro

Scandalurile "cîinilor" în preajma meciurilor cu CFR:
- În 2007, Dinamo a învins CFR cu 1-0, prilejuindu-i Stelei să termine pe poziţia a doua în clasament. S-a spus la acea vreme că roş-albii au primit 2 milioane de euro de la Gigi Becali pentru acest "favor".
- În 2010, după ce Dinamo a pierdut în faţa CFR-ului, 2-1, în Cupa României, Florin Bratu şi Ousmane N'Doye au fost la un pas de bătaie. Doar Bratu a fost pedepsit, iar Zicu, Alexe, Boştină, Adrian Cristea şi Mărgăritescu i s-au alăturat, fugind de la Cluj cu un microbuz.
- După Dinamo - CFR (0-1), din luna mai a acestui an, Dario Bonetti şi-a acuzat jucătorii, făcîndu-i "blatişti" şi "drogaţi".
- Înainte de meciul din Supercupă, cu CFR, din această vară, Srgian Luchin şi Dario Bonetti s-au contrat pe marginea sistemului de joc folosit de italian. Conflictul a culminat cu partide la rînd în care stoperul nu a fost utilizat.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (106)
dreamer123
dreamer123  •  11 Septembrie 2012, 00:05

grazie dario

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Septembrie 2012, 23:00
Postat de neuercainerosu pe 10 Septembrie 2012, 19:53

Homei si Stratila cei mai mari smardoi...

Si fetsele ii recomanda :))))))

fangigi
fangigi  •  10 Septembrie 2012, 22:21
Postat de xzx pe 10 Septembrie 2012, 18:28

Eu cred ca VICTOR SI '''JEOVANI''au pierdut vestiarul la Dinamo))))

"hahaleeroooo care esti hahalera" nu te mai lua de verii lui GIGI! ca doar ei au comandat aritcolu asta!:)))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează
Close