FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAŞI 5-2

Ambiţia lui Ţucudean: "Vreau să intru în istoria clubului"

Ţucudean a ajuns la cota 7 goluri marcate pe Naţional Arena.
Ţucudean a ajuns la cota 7 goluri marcate pe Naţional Arena.

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 13:28

George Ţucudean (21 de ani), autor a 4 goluri şi al unui assist cu CSMS Iaşi, rămîne modest şi spune că mai are mult de muncit ca să confirme la Dinamo.

- George, felicitări pentru goluri!
- Mulţumesc, dar sînt reuşitele echipei, nu ale mele. Sigur, faptul că marchez mă bucură, dar rezultatul e cel care contează. Data viitoare poate nu voi mai înscrie eu, ci altul, poate Danciu, poate Cristea, oricare. Important e să cîştigăm! Eu nu mă gîndesc la titlul de golgeter!

- Te simţi bine pe Naţional Arena, ai 7 goluri aici.
- Promit să nu mă opresc aici, mereu voi da totul pentru a-mi ajuta echipa şi sper să marchez pe toate stadioanele.

- Te-a deranjat că ai fost înlocuit?
- Nu, stabiliserăm dinainte să ies, dacă rezultatul ne este favorabil. Am avut o problemă la picior şi n-am vrut să forţez.

- Se simte lipsa lui Marius Niculae în atacul lui Dinamo?
- E un fotbalist valoros, care a reuşit multe pentru acest club. Mi-aş dori să-i calc şi eu pe urme lui, dar şi lui Danciu, să intru în istoria echipei. Deocamdată, sînt departe. Mai am mult de muncă.

- Te deranjează comparaţia cu Ibrahimovici?
- Mă simt onorat şi sper să ajung la nivelul acestuia, dar e foarte greu. Îmi place stilul lui şi încerc să-l copiez.

- Înaintea sezonului, nu vi se dădeau şanse la titlu, v-a deranjat asta?
- Nu, deloc! Sper să nu ne schimbăm statutul prea curînd pentru că ne merge bine aşa. Alţii se gîndesc la titlu, iar noi muncim şi încercăm să cîştigăm fiecare partidă. La finalul turului, vom trage linie şi vom vedea ce ne putem propune.

"Meciul cu Barcelona e ca un bonus pentru noi, nu ne gîndim la el încă. Rivalii care ne invidiază că vom juca împotriva lui Messi, să vină să cumpere bilete că am înţeles că mai sînt cîteva" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

"George e un băiat extraordinar, eu l-am crescut. După meci, a venit la mine şi l-am pupat. I-am avertizat pe fundaşii mei că e bun, puternic, are execuţii, dar degeaba!" (Ionuţ Popa, antrenor CSMS Iaşi)

"Mie nu-mi place să fiu Păcăliciul nimănui! Dacă n-ai jucători, nu faci nimic, poţi să fii tu antrenorul lui peşte! Păi, am 3-4 jucători care au fost rezerve în Liga a 2-a şi acum sînt titulari!" (Ionuţ Popa, antrenor CSMS Iaşi)

"A fost un meci spectaculos, e bine că marcăm mult. Simpatizez Iaşiul şi sper să se salveze de la retrogradare. Mă bucur că am jucat iar după mult timp şi sper să încep şi eu să o ajut pe Dinamo" (Andrei Cristea, atacant Dinamo)

"Am făcut un meci bun, dar trebuie să rămînem modeşti pentru că vor veni şi zile în care ne va fi mai greu. Nu ne gîndim la titlu, e abia etapa a doua" (Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
sangerica
sangerica  •  01 August 2012, 17:15

eu sunt de parere ca este foarte greu sa intri in istoria clubului in momentele de fata daca mai face un mici ca asta nul mai prinde iarna la dinamo. Cluburile din romania prefera sa arunce o gramada de bani pe transferuri inloc sa investeasca acei bani in salari si dezoltare(stadioane, baze sportive, tineret, marketing ) si alte chesti de genu .Eu nu am inteles niciodat aceasta politica ai un jucator care valoreaza 2 mil si are 20 ani si il vinzi pentru a cumpara un jucator cu un mil si are 30 ani si dupa 5 etape nul mai vezi nici pe banca de rezerve ca nu sa acomodat...

dynamovist
dynamovist  •  31 Iulie 2012, 05:49
Postat de drunk_driver pe 30 Iulie 2012, 15:38

Daca vrei sa ajungi mare ..nu bea nu fuma si cel mai important ...nu vorbi cu Pulhac :))) ....nici macar nu te uita in directia lui :)))

Bravo! Esti adevarat! p.s. iti "iertam pacatul( ca esti stelist)

terminatorul2
terminatorul2  •  30 Iulie 2012, 16:58
Postat de drunk_driver pe 30 Iulie 2012, 15:38

Daca vrei sa ajungi mare ..nu bea nu fuma si cel mai important ...nu vorbi cu Pulhac :))) ....nici macar nu te uita in directia lui :)))

und ohne sex !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează