FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Amenințări în Liga 1 » Jucătorii s-au săturat de șefii clubului: "Îi mai lăsăm doar o săptămână"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 09:57

După meciul cu Viitorul, 0-1, atacantul celor de la Pandurii, Geroge Țucudean, a vorbit despre situația de la echipa gorjeană și a criticat conducerea echipei.

Țucudean, jucător venit în vară, s-a plâns de faptul că fotbaliștii nu sunt plătiți și a dat un ultimatum conducerii clubului.

"Îi mai lăsăm o săptămână pe șefii clubului. După aceea vom vedea ce va fi. Se fac multe luni de când nu ne-am primit banii. Ni s-au făcut unele promisiuni și sperăm ca oficialii să se țină de cuvânt.

Sunt probleme și se știu. Poziția din clasament (n.r. locul 6) este destul de bună, având în vedere ce se întâmplă la club", a spus Țucudean la DigiSport.

Citește și: Grigoraș se plânge că n-a primit niciun ban de la Pandurii și nu-și explică golul penibil luat de Lazar: "Avem 3 înfrângeri pe asemenea gafe"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
borat101
borat101  •  24 Septembrie 2016, 12:22

Majoritarea jucarorilor Romani sau daca nu chiar toti, sunt pr..oos..ti de bubuie. Ce tot se plang ei dupa bani, ca o sa ii trimita "Presedintii" de varza sa isi ia banii de la Casele de Pariuri si gata lea inchis gura la fraieri.

1076781712364893
Cristi Cotovanu  •  24 Septembrie 2016, 11:44

Scuzati-ma, dar ieri seara m-am uitat la meci pina dupa fluierul final si era 1-0 ptr Viitorul !!! cind au egalat cei de la Pandurii??? la conferinta de presa sau dupa???!!!

banciuu
banciuu  •  24 Septembrie 2016, 10:54

Pai nu stiai ma inteligentule ca la Pandurii e faliment?Stie toata lumea ca acolo sunt jucatori neplatiti cu lunile(vezi cazul Iniesta nistor) deci va meritati soarta.Daca va prostit Raducan atunci va meritati soarta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează