FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone vrea un portar şi-un fundaş, conducerea i l-a adus pe Năstăsie

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

"Cîinii" au reuşit ieri să-l transfere pe mijlocaşul de 27 de ani al lui FC Argeş.

Ieri, la capătul unor discuţii ce au durat două ore între Andrei Penescu şi Nicolae Badea, roş-albii au obţinut semnătura lui Cosmin Năstăsie, fotbalist ce poate evolua la fel de bine atît ca atacant, cît şi ca mijlocaş de bandă.

Dinamoviştii au scos din buzunar 100.000 de euro pentru transferul piteşteanului, care a semnat pe 5 ani. "Coco", aşa cum îl strigă colegii, spune că i s-a împlinit un vis, acela de a evolua în tricoul lui Dinamo: "Sînt extrem de fericit că am ajuns în Ştefan cel Mare. Îmi doream foarte mult să revin în Liga I. Vreau să joc în tricoul alb-roşu pînă la 40 de ani, să ies la pensie de aici!".

Nu e singurul fotbalist de la FC Argeş de care dinamoviştii au fost interesaţi. În zilele următoare e posibil să se realizeze şi transferul mijlocaşului Cătălin Doman (21 de ani).

"Toate lumea ştie ce probleme sînt la FC Argeş cu banii. Clubul are datorii şi la mine, dar mi-am cam luat gîndul de la ele. Acum sînt bucuros că am ajuns la Dinamo"
Cosmin Năstăsie, atacant Dinamo

19 goluri a reuşit Năstăsie pentru FC Argeş în Liga I în cele 133 de meciuri în care a evoluat

Fundaş din liga a treia
Andone îl aşteaptă la pregătiri pe stoperul spaniol Javi Poves (23 de ani), fotbalist care anul trecut a jucat la Sporting Gijon II, în a treia divizie spaniolă. El poate evolua atît ca stoper, cît şi ca "închizător". Poves este al treilea fundaş central din această vară care ajunge la antrenamentele lui Andone, după argentinianul Garat, "cîine" cu acte în regulă devenit indisponibil pentru mai mult timp din cauza unei entorse la gleznă, şi bosniacul Ajdin Maksumici (25 de ani), jucător aflat în probe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
medichit
medichit  •  05 Iulie 2010, 08:05

Zapata e disponibil la un pret derizoroiu desi face mult mai mult. La Steaua nu mai e apreciat si ar merita cibanul si barbugiul sa primeasca o lectie.

lucky6791
lucky6791  •  04 Iulie 2010, 15:30

Daca ramane Moti, Scarlatache,Curca in poarta Zicu, Niculescu, Rus, Margaritescu mai nou tanarul Munteanu Catalin suntem ca si campioni.Vai de mama noastra de dinamovisti.

sundancekid
sundancekid  •  04 Iulie 2010, 03:07

Lasa ca ramine Moti in spate, restul toti in fata !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează