FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo a pierdut un alt jucător! Merge în Liga 2: „Are nevoie să joace, nu să stea în tribună și să-i aplaude pe alții”

Andrei Blejdea (în centru) și-a reziliat contractul cu Dinamo // foto: Imago
Andrei Blejdea (în centru) și-a reziliat contractul cu Dinamo // foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 17 iunie 2021 17:05 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 17:05

Andrei Blejdea, 24 de ani, s-a despărțit de Dinamo. Contractul a fost reziliat de comun acord, nici jucătorul nu a mai vrut să continue, nici Dusan Uhrin nu-l mai avea în planurile sale de viitor.

UPDATE 17:00 / Andrei Blejdea merge la U Cluj

Erik Lincar, antrenorul divizionarei secunde U Cluj, a insistat pentru aducerea lui Andrei Blejdea. Mijlocașul a fost curtat de săptămâni bune, dar a refuzat să ofere un răspuns clar. Acum, odată cu plecarea de la Dinamo, Blejdea are cale liberă către U. 

Andrei Blejdea a plecat de la Dinamo

A crescut la Academia lui Dinamo, a jucat în Liga 1 la altă echipă, la FC Argeș, apoi a decis să revină în Ștefan cel Mare în ianuarie 2021, primul transfer al anului, ieri despărțindu-se de gruparea din Ștefan cel Mare. Andrei Blejdea, 24 de ani, nu a fost prezent la reunirea formației și și-a închis situația cu clubul din Capitală.

Andrei Blejdea s-a despărțit de Dinamo

1. Dusan Uhrin nu-l mai avea pe fotbalist în planurile sale de viitor. 

2. Extrema dreaptă nu mai voia să îmbrace tricoul alb-roșu după ce a primit doar un salariu în 6 luni și a fost mai mult rezervă în ultima perioadă competițională. 

Blejdea a fost descumpănit de situația sa în Ștefan cel Mare. A evitat să vorbească despre subiectul plecării lui, însă apropiații săi au mărturisit că nu doar datoriile salariale l-au împins să plece de la Dinamo: „Are nevoie să joace, nu să stea în tribună și să-i aplaude pe alții”.

Andrei a trebuit să suporte și o intervenție chirurgicală, hernie de disc, ceea ce l-a scos din echipă vreme de două luni, însă nu a avut posibilitatea să impresioneze în cele 12 meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu. 

Doar în două partide a fost titular, cel mai mult evoluând 84 de minute în echipamentul „câinilor”, de alte 10 ori intrând pe parcurs. În play-out, în 9 partide, a adunat în total 56 de minute în 5 meciuri. Trei etape le-a văzut de pe banca de rezerve, o alta din tribună

100.000 euroeste cota lui Andrei Blejdea pe transfermarkt

Spiritul lui Dinamo, amintirile legate de ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă, de aceea am semnat cu „câinii". Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare! Dinamo nu va muri niciodată! Asta simt și cred. De aceea m-am întors acasă.

- Andrei Blejdea, imediat după ce a semnat cu Dinamo, în ianuarie 2021

Mihai Eșanu, Dinamo: „Stresant”

Mihai Eșanu face parte dintre cei ce vor să continue în Ștefan cel Mare, însă descrie o atmosferă plină de incertitudini la Dinamo: „Ne gândim să nu mai trecem prin ce am trecut sezonul trecut. Da, dacă sunt de mai mult timp îmi cunosc şi colegii mai tineri. 

Mister Uhrin ne-a spus să începem pregătirea, să ne antrenăm bine şi în zilele viitoare va încerca să vorbească cu cei din DDB să vadă cum se vor rezolva problemele. Pentru mine nu contează lucrurile acestea şi încerc să mă antrenez sută la sută indiferent ce s-ar întâmpla. 

Oricum, nici nu ai cum să nu te gândeşti că nu este totul bine, orice s-ar întâmpla există incertitudinea asta şi nu e simplu, e stresant. Bine că n-a venit aşa, deodată, dar de la an la an e din ce în ce mai greu”. 

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală la INMS

Mai multe știri despre Dinamo:

Gazeta are oferta oficială de la Legia pentru Sorescu! » Stupoare însă: Dinamo se face de râs la negocieri!

DDB anunță 7 probleme mari la Dinamo: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
mehighms
mehighms  •  18 Iunie 2021, 06:28
Postat de creeperno115 pe 17 Iunie 2021, 22:34

Dupa ce se face de ras in liga 2, nu mai viseaza bani nici acolo

tu te faci zilnic de rass!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Iunie 2021, 01:10

Drum bun, era paralel și mai mereu accidentat

creeperno115
creeperno115  •  17 Iunie 2021, 22:34

Dupa ce se face de ras in liga 2, nu mai viseaza bani nici acolo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează