FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Mărgăritescu explică de ce a plecat de la Dinamo: "Mă săturasem să fiu rezervă orice aş fi făcut"

Mărgăritescu (31 de ani) îşi ia adio de la
Mărgăritescu (31 de ani) îşi ia adio de la "cîini" după 6 sezoane, strînse în două "mandate" (2004-2008 şi 2009-2011)

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 20:23

Andrei Mărgăritescu n-a mai putut suporta statutul de rezervă de la Dinamo.


- Andrei, s-a rezolvat transferul tău la Mioveni?
- Da, am semnat pe un an, cu drept de opţiune pe încă unul dacă echipa nu retrogradează. Dacă se va întîmpla asta, vara viitoare devin jucător liber. Dar eu cred că o să rămîn!

- Nu e un pas înapoi pentru tine?
- Mi-am dorit să joc acasă, în zona Piteştiului. M-am bucurat de transfer, dar despărţirea de Dinamo, de toţi băieţii, dar mai ales de naşul meu Cătălin Munteanu, a fost tare grea. Vreau să joc, iar la Mioveni am şansa asta. În Ştefan cel Mare simţeam că am acelaşi statut ca anul trecut, am văzut că orice aş face, oricît de bine m-aş pregăti, tot rezervă aş fi fost!

- De ce crezi că nu ai fi putut deveni titular la Dinamo?
- Anul trecut, ca un paradox, cît a fost şi N'Doye, am jucat mai mult. Apoi, după ce a plecat Ousmane, mai deloc! Poate şi nea Ando nu m-a mai plăcut sau poate a fost influenţat de unii suporteri şi, uite aşa, am pierdut jumătate de an degeaba. Am fost la număr şi mi s-a pus ştampila de jucător bun doar cînd era nevoie.

- Cu tine, cu Tănasă, Dică, Neaga, ce obiectiv îşi poate propune Mioveniul?
- Datorită lor am decis să vin aici, dar şi pentru că Primăria şi conducerea clubului doresc să facă o trupă competitivă. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar noi, cu experienţa pe care o avem, dorim să aducem o altfel de mentalitate şi să facem mai mult.

"Cînd am primit vestea că plec la Mioveni, eram cu Cătălin Munteanu. S-a întristat şi a încercat să mă convingă să rămîn. El mi-a fost mereu alături şi-mi pare rău că ne vom vedea mai rar"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

"Regret că n-am jucat mai mult la Dinamo, simţeam că pot. Cînd evoluez şi am parte de încredere, dau randament mai bun, dar cînd joci un meci, apoi stai trei..."
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

"Singurul care m-a susţinut a fost Cristi Borcea, el a avut mereu încredere în mine. I-am spus că sînt mulţi care nu mă mai vor la Dinamo, a înţeles şi îi mulţumesc că m-a lăsat să plec!"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

Semnează şi Crăciun
Eugen Crăciun, care a fost lăsat de Dinamo la CS Mioveni sub formă de împrumut pe încă un sezon, va parafa şi el acordul valabil pînă vara viitoare. Fundaşului lateral de 25 de ani îi va fi suportat salariul pe care îl are în Ştefan cel Mare, adică 2.500 de euro lunar, de către argeşeni.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
redplayer
redplayer  •  17 Iulie 2011, 18:48

dobitocii care comenteaza aiurea si le pare bine ca a plecat de la dinamo, fie ei si dinamovisti, sunt aceeasi care doreau k si marius niculae sa plece.....niste cretini pt care doar prezentul conteaza, ci nu si au facut si in trecut

buziliv
buziliv  •  17 Iulie 2011, 16:14

bravo china,ai facut bine ca ai plecat oricum nu mai avea nevoie de tine.

redsef2005
redsef2005  •  17 Iulie 2011, 12:11

Drum bun si joaca la Mioveni cat vrei si cat poti! La Dinamo chiar nu mai faceai fata - pacat doar ca au mai ramas alte Patrascu, Danciulescu, Munteanu, Curca... nici ei nu mai pot, nu stiu de ce ii mai tine Borcea!!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează