FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, ORA 17:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Anghelov: "La Steaua, lumea are semne de întrebare în ceea ce mă priveşte. Nu-i nimic, mă adaptez!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Stanislav Anghelov spune că a început să se acomodeze în Ghencea şi mărturiseşte că vrea să îi convingă cît mai repede pe cei din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor de valoarea sa.

"Am contract cu Steaua, vreau să joc aici. Mulţi dintre cei de aici au semne de întrebare în ceea ce mă priveşte şi trebuie să dau răspunsuri prin prestaţiile pe care le voi avea. Acum e timpul. De cînd am venit la echipă, s-au schimbat 4 antrenori.

Am fost de două ori accidentate, asta mi-a afectat prestaţiile. Lucrurile încep să se aşeze, mă voi acomoda din ce în ce mai bine", a spus Anghelov în Meridian Match.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
superstar20
superstar20  •  14 Noiembrie 2010, 13:18

Nu m-a impresionat dar nici nu m-a dezamagit asa mult ... S-a vazut ca a iesit in meciul cu Rapid si a intrat Marinescu care este un jucator mai ofensiv.Odata cu iesirea lui si atacurile Rapidului s-au inmultit.Poate sa fie o coincidenta totusi ...

pipitahiguain
pipitahiguain  •  14 Noiembrie 2010, 13:06

mie imi place acest jucator,are calitati,e bun pentru lotul stelei,are experienta,orice echipa are nevoie de un astfel de jucator

gazistu
gazistu  •  14 Noiembrie 2010, 12:47

bicfalvi si anghelov, cei mai buni al inchidere, apostol si ricardo is o gluma :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close