FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anti-FCSB! » Conflictul Becali-suporteri a fost reaprins de pierderea mărcii Steaua. Nici gloriile nu se înţeleg

Galeria Stelei a afișat bannere anti-FCSB și a scandat non-stop împotriva conducerii
Galeria Stelei a afișat bannere anti-FCSB și a scandat non-stop împotriva conducerii

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:09

Campionii au motive să fie îngrijoraţi de atmosfera în care vor juca primul derby de anul acesta, cu Rapid: ultraşii şi-au făcut ”încălzirea” deja, la un meci de baschet, pe parcursul căruia au scandat continuu împotriva conducerii.

Ultimele două titluri au detensionat atmosfera din Ghencea, evenimentele recente au stricat liniştea încă o dată. Suporterii au protestat întîi pe forumuri împotriva noii sigle pe care campioana are de gînd s-o utilizeze în viitor. În weekend au trecut la acţiuni mai concrete!

Pro-Armată
Galeria a mers la un meci de baschet şi a transformat jocul Steaua CSM Eximbank - U Cluj 109-98 într-un miting anti-FCSB! Au fost în jur de 150 de ultraşi, grupaţi în două galerii, şi au scandat doar împotriva planului de înlocuire a mărcii Steaua: "Argăseală şi Boroi, ne vrem clubul înapoi!", "Noi nu vom renunţa şi ne vom apăra emblema şi istoria!", "Steaua înseamnă CSA", "Becali, pleacă din Ghencea!".

Steliştii au afişat un banner pe care numele FCSB era tăiat şi au fluturat un steag cu prima siglă din istoria clubului din Ghencea. Fanii au mai avut o iniţiativă în zilele trecute, cu afişe prin care încurajau boicotarea meciurilor echipei, din cauza trecerii la numele FCSB şi a modificării siglei tradiţionale.

Nici gloriile nu se înţeleg
Marca a fost pierdută de echipa de fotbal în favoarea Ministerului Apărării. Armata a cîştigat un litigiu existent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi acum se aşteaptă motivarea deciziei. Argăseală a anunţat deja că echipa va renunţa la vechiul brand şi numele adoptat va fi FCSB.

Conflictul cu Armata, care lasă campioana fără marca sa istorică, a produs dispute şi printre fostele glorii ale clubului. Duckadam, angajat al lui Becali, le-a cerut suporterilor să susţină echipa indiferent de siglă, în vreme ce Tudorel Stoica insistă că formaţia pe care o antrenează Gâlcă a pierdut şi numele Steaua, şi marca veche, şi palmaresul: "M-am interesat şi s-a pierdut tot, clubul lui Becali mai are doar palmaresul din 2003 încoace!".

"O galerie superbă!":)
Echipa de baschet a făcut abstracţie de manifestaţia pe care suporterii au pus-o în scenă în timpul meciului jucat cu U Cluj sîmbătă seară. Pe site-ul oficial al echipei, steauabaschet.ro, a fost lăudată atmosfera în care elevii antrenorului Niksa Bavcevici au învins-o pe U Cluj: "În faţa unei galerii superbe, conduceam la pauza mare cu 59-40!". Galeria a fost preocupată însă doar de războiul cu Becali, din cauza renunţării la simbolurile tradiţionale ale roş-albaştrilor.

"Ar trebui să se înţeleagă Becali cu oamenii din minister. Cred că ar fi OK ca echipa de fotbal să plătească nişte bani, din care să fie susţinute celelalte secţii sportive din CSA Steaua" (Emeric Ienei, fost antrenor al Stelei)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (71)
xftw
xftw  •  26 Ianuarie 2015, 12:27

Mi-a dat un amic linkul asta acum cateva minute. Recunosc,n-am avut rabdare sa-l citesc in intregime,subiectul nu ma intereseaza atat de mult. Dar sunt multi care il pupa in dos pe El ciobandante,poate o sa retineti ceva de aici... s://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=788445877876342&id=446043095449957&substory_index=0

raducioiu80
raducioiu80  •  26 Ianuarie 2015, 12:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

eu am un sticker de la meciul cu pao, cu emblema veche, albastra si cu o stea rosie deasupra, anume emblema cs dinamo. daca fc dinamo ar folosi de maine aceasta emblema d abia atunci cs ul ar putea sa ne tarasca prin tribunale, dar cum asta nu se intampla chiar nu vad de ce sa ne dea in judecata, si mai ales ce sa ne ceara...

jim_b_brown
jim_b_brown  •  26 Ianuarie 2015, 11:58

Muzeul Stelei o sa-l mai vedeti doar daca mergeti la CSA, muzeul FCSB-ului o sa-l vedeti la Palat ! :)))

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close