FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Anunţ surpriză! Costel Gâlcă poate reveni în Liga 1 la o rivală a Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 14:29

Dan Petrescu este foarte aproape de a pleca de la ASA Tg. Mureș, deși a fost numit antrenor în această vară. Vezi detalii.

Bogdan Mara, președintele celor de la ASA, a vorbit despre posibila plecare a lui Petrescu în China și despre antrenorii care îi pot lua locul.

"Joi, după Supercupa cu Steaua, vom vorbi cu Dan Petrescu și vom vedea ce a decis. A primit o ofertă din China, dar încă nu a acceptat-o.

Dacă va pleca Dan Petrescu, vom găsi soluții. Deja ne gîndim la 2-3 antrenori, dar noi îl preferăm pe Petrescu. Ne interesează și Costel Gâlcă și Vasile Miriuță, pentru că sînt doi tehnicieni care au demonstrat că au rezultate", a spus Mara la televiziunea sportro.

Costel Gâlcă a fost antrenorul Stelei în sezonul trecut și a cîștigat toate cele trei trofee interne, campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, iar în prezent este liber de contract.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
xnread
xnread  •  06 Iulie 2015, 19:42

Dl Galca - nume cu experienta-n fotbalul romanesc deci o mutare la ASA nu trebuie sa mire.Mai ales pe tricolori;)

jalabert
jalabert  •  06 Iulie 2015, 19:32

haseea e ca si retrogradata la fel ca si petrolul. o sa fie un campionat cu spatiu de manevra important in conditiile in care doar astra are o tentativa mai serioasa de echipa se stiu retrogradatele deja iar restul sunt echipe de pluton care nu au drept obiectiv decatr sa nu intr in insolventa ... daca nu au intrat deja. sunt prea multe 14 echipe in liga 1. propun inca o reducere la 10 echipe sau mai putin.

wertus
wertus  •  06 Iulie 2015, 19:13
Postat de vasglo pe 06 Iulie 2015, 18:30

ASA, care ASA??!! Aia care mituieste in elicopter pe seful arbitrilor si se crede urmasa ARMATEI DE VEST ROMANE cu SM la Tg. Mures???..

cand jiji umbla cu valizele dupa jucatori , numai zici nimic , era bine , FCSB, steaua rusinea Romaniei in UCL , acolo unde numai cine n-a vrut sa o bata n-a batut-o.26 de meciuri fara victorie in asta competitie ,spune totul despre valoarea hibridului comunist .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează