FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 20:04 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 20:07

Conducerea lui Bari, locul 16 în Serie B, a luat decizia în privința lui Malcom Edjouma (27 de ani), împrumutat cu opțiune de cumpărare de la FCSB până la finalul sezonului. Mijlocașul în schimbul căruia Gigi Becali spera să obțină 600.000 de euro nu va fi achiziționat definitiv.

Prestațiile deloc convingătoare din ultima vreme, dar și situația în care se află clubul italian îi aduc lui Edjouma revenirea în Superliga. Francezul a bifat 22 de partide în Peninsulă, în care a înscris de două ori și a oferit o pasă de gol.

Rafa Benitez e cu ochii pe Man și Mihăilă
PARMA
Rafa Benitez e cu ochii pe Man și Mihăilă

După 33 de etape, Bari se află pe poziția a 16-a în clasament cu doar 35 de puncte acumulate, cu 9 mai mult față de „lanterna roșie” Lecco. În Serie B, locurile 18-20 retrogradează direct în cea de-a treia divizie, în timp ce pozițiile 16 și 17 dispută baraj tur-retur de rămânere în eșalon.

Bari îl trimite pe Malcom Edjouma înapoi la FCSB

Pentru transferul temporar al lui Malcom Edjouma, „i galletti” au plătit 200.000 de euro, iar pentru ca mutarea să fie definitivă Bari ar fi avut de achitat o sumă suplimentară de 600.000 de euro.

Din informațiile GSP.ro, alb-roșiii nu doresc să se bazeze pe serviciile mijlocașului venit de la FCSB și în sezonul viitor, astfel că oficialii clubului i-au transmis că nu îi va fi activată clauza, considerată mult prea mare.

Bari l-a împrumutat pe Edjouma în perspectiva îndeplinirii obiectivului de a promova în Serie A, însă în partea a doua a sezonului a ajuns într-o situație disperată, la limita retrogradării.

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
Malcom Edjouma nu a demonstrat la Bari și se întoarce la FCSB. Foto: SSC Bari

Mai mult, clubul deținut de Luigi De Laurentiis, fiul lui Aurelio, președinte la Napoli, ar putea fi vândut în vară. A primit două oferte de achiziționare, în ultimele luni, venite din partea unei companii importante ce activează în transportul maritim, dar și a unui fond de investiții american.

Bari suferă și în relația cu suporterii și este amenințată inclusiv de retragerea unor sponsori.

750.000 de euroeste cota lui Malcom Edjouma potrivit Transfermarkt

Gigi Becali îl așteaptă ca atacant

În decembrie, jucătorul de profil defensiv a fost foarte aproape de a reveni la FCSB, iar Gigi Becali nu ar fi spus nu dacă Bari l-ar fi cedat anticipat.

Finanțatorul a declarat în mai multe rânduri că îl așteaptă și că i-a găsit o altă poziție în teren, care i s-ar potrivi de minune.

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el”, afirma finanțatorul roș-albaștrilor.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu
FCSB
Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu
Doi rapidiști, OUT pentru derby-ul cu FCSB » Bogdan Lobonț: „Decizia a fost luată înainte să fiu instalat”
FCSB - RAPID
Doi rapidiști, OUT pentru derby-ul cu FCSB » Bogdan Lobonț: „Decizia a fost luată înainte să fiu instalat”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  20 Aprilie 2024, 13:07
Postat de scalmer02 pe 20 Aprilie 2024, 06:39

Vineee !!!

Golurile primite de fecesebea merita a fi savurate alaturi de popcorn si Heineken rece.

supereduardo10
supereduardo10  •  20 Aprilie 2024, 12:21

Asta da transer :)) Ce mai buna pozite nea Jiji e sa-l bagi portar asta da lovitura :)) Lasa bre ce conteaza omenii sa fie si iesi campion si cu petarda asta, scuze ai mare dreptate este mult mai bun fata de ce ai acum :)))

scalmer02
scalmer02  •  20 Aprilie 2024, 06:39
Postat de danutcornel pe 19 Aprilie 2024, 20:08

sliminare placuta din primul tur preliminar al ucl giginio

Vineee !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close