FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

EXCLUSIV Are fractură! Accidentare gravă suferită de fundașul din Superliga

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 18:42 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 19:14

Rareș Ispas (23 de ani), fundașul stânga al lui Poli Iași, a primit diagnosticul după accidentarea suferită în meciul cu Petrolul (1-2). 

În minutul 20, ploieșteanul Paul Papp l-a atacat violent pe Rareș Ispas, călcându-l pe glezna stângă. Ispas a mai rezistat pe teren, cu greu, 17 minute, interval în care a și înscris, însă apoi a cerut schimbare.

Verdictul specialistului la primul gol din Botoșani - Craiova + Diferența față de reușita anulată lui Coman cu CFR Cluj
Botoșani - CSU Craiova
Verdictul specialistului la primul gol din Botoșani - Craiova + Diferența față de reușita anulată lui Coman cu CFR Cluj

Rareș Ispas s-a ales cu o fractură

La întoarcerea în Iași, jucătorul lui Poli a fost supus unor analize, care au stabilit un verdict dur, din informațiile Gazetei Sporturilor. Fundașul a fost diagnosticat cu fractură la tibie, fără deplasarea osului.

Astfel, fundașul care fusese propus de antrenorul lui, Leo Grozavu, la echipa națională a primit din partea medicilor recomandarea de a sta o lună cu piciorul imobilizat! Chiar dacă recuperarea va fi mai rapidă, Ispas nu va putea reveni pe teren mai devreme de finalul lunii martie.

Paul Papp a luat doar galben

Arbitrii Horia Mladinovici și Sorin Costreie n-au văzut că Paul Papp „l-a rupt” pe Rareș Ispas.

Arbitrul Horia Mladinovici i-a arătat doar cartonaș galben lui Papp, și acela cu întârziere. Iar „centralul” nu a fost ajutat nici de colegii din camera VAR, Sorin Costreie și Cătălin Ion Buși, care nu l-au chemat să revadă faza.

+18 FOTO

La finalul jocului, cu mari dureri și șchiopătând, Rareș Ispas, cel care a marcat și unicul gol al ieșenilor, a vorbit despre faza respectivă: „Din păcate, arbitrul n-a judecat cum trebuie, după părerea mea. A avut intensitate. Aproape mi-a rupt piciorul!”.

Apoi a completat: „Mi s-a umflat piciorul, mă doare foarte tare... Am încercat să continui, am vrut să joc acest meci și mă bucur că am reușit să înscriu. Dar, din păcate, la fiecare duel simțeam o durere foarte mare. Când «aterizam», simțeam o durere foarte mare și-am decis să intre un coleg care poate să ajute mai mult decât mine”. 

Întrebat dacă s-a intersectat cu Papp după meci, Ispas a spus că nu „Nu am vorbit absolut deloc! Nu a venit să-mi spună nimic. Nici nu trebuie să vină să-și ceară scuze. Ăsta e fotbalul, dar arbitrul trebuia să ia o decizie corectă și să dea cartonașul roșu, pentru că a fost un fault de cartonaș roșu”.

VIDEO. Premier GSP » Costel Pantilimon: „Este o șansă enormă pentru Horațiu Moldovan”

Citește și:

Pronosticul dat de legenda clubului la U Cluj - FCSB + o amintire din „Epoca de Aur”

Elias Charalambous l-a trollat pe Dawa la conferința de presă: „Este foarte norocos în această privință”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
borabora
borabora  •  19 Februarie 2024, 08:24

Daca nu avea fractura nu mai marca gol. Totusi de ce sa stea Papp ? Sa atea arbitrii care nu au sanctionat. Cand Hanca a fost "rupt" de Dawa nu a luat nici cartonas. Si asta pentru ca e de la FCSB.

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2024, 19:45

Pai, sa le "multumeasca" celor 2 fluierasi Mladinovici si Costreie ... Papp, in schimb, ar trebui suspendat vreo 13 etape, sa mai joace la toamna, eventual !? Un mercenar, un jucator de nimik, ii poate distruge cariera unui tanar de 23 de ani !! Pacat :(((

nilton
nilton  •  18 Februarie 2024, 19:45

papp, seroni, ticu si alte personaje de genul asta trebuie interzise in liga I. Pur si simplu trebuie susapendati macar 4 ani...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează