FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aroganţă maximă! » Amicalele Stelei în cantonamentele din Austria vor fi transmise de televiziunea lui Paszkany :)

Amicalele Stelei din această vară vor putea fi urmărite doar pe Transilvania Look
Amicalele Stelei din această vară vor putea fi urmărite doar pe Transilvania Look

Articol de , - Publicat vineri, 08 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 22:05

Trupa din Ghencea a semnat un contract cu o firmă austriacă, SLFC Soccer Camp, căreia i-a cedat şi drepturile TV ale amicalelor pentru spaţiul României, iar acestea au ajuns la Transilvania Look.

Steaua va putea fi urmărită în meciurile amicale din această vară doar pe televiziunea lui Arpad Paszkany, Transilvania Look. Nu e o glumă de 1 aprilie, anunţul oficial fiind făcut de site-ul de ştiri citynews.ro, care îi aparţine tot patronului CFR-ului.

Cum s-a ajuns la această situaţie? Steaua a primit o propunere de a efectua ambele cantonamente în Austria, prin intermediul unei firme austriece, SLFC Soccer Camp, care are sediul la Leogang şi e foarte apreciată în Europa.

Respectiva firmă a obţinut din partea Stelei drepturile TV pentru amicalele din cele două stagii, roş-albaştrii avînd în schimb gratuitate la cele peste 3 săptămîni de cantonament în Austria. Mai departe, firma austriacă a oferit drepturile TV ale amicalelor Stelei televiziunii lui Paszkany, intermediar fiind Antonis Antoniou, un apropiat al patronului CFR-ului.

Acociat cu Dîncu şi Ioan Rus
Arpad Paszkany deţine un trust de presă în Cluj, din care fac parte două televiziuni, Transilvania Live şi Transilvania Look, şi un site de ştiri, citynews.ro. E asociat în acest business cu doi oameni politici, Vasile Dîncu, membru în Parlamentul European, şi Ioan Rus, nimeni altul decît actualul ministru de Interne.

Transilvania Look l-a parodiat pe Gigi
Amicalele Stelei vor fi transmise de o televiziune care în urmă cu aproape 3 săptămîni l-a ironizat pe Gigi Becali. La ultima etapă din sezonul trecut, CFR - Steaua 1-1, la tribuna oficială a fost adus un personaj care îl imita, spre deliciul tribunei, pe patronul Stelei. Nicu Bendea face parte din trupa de umor "Comedica" şi realizează o emisiune la Transilvania Look.

Becali: "Eu ştiam că e postul lui Ioan Rus, nu al lui Paszkany"

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că partidele Stelei ar urma să fie văzute la televiziunea lui Paszkany şi spune că va face o anchetă ca să afle totul despre postul Transilvania Look.

- Domnule Becali, ştiaţi că televiziunea care va transmite amicalele Stelei în Austria e deţinută de Arpad Paszkany?
- Habar n-am de aşa ceva, dar de acum încolo mă voi ocupa eu de chestiunea asta. Cine mi-a spus mie de meciurile Stelei mi-a transmis că acest post e deţinut de ministrul de interne, Ioan Rus. Acum trebuie să mă interesez să vedem ce acoperire are, cine prinde, cine nu prinde postul ăsta.

- Există posibilitatea să blocaţi televizarea amicalelor pe Transilvania Look?
- Nu m-am ocupat eu să vînd meciurile, exista o firmă. Voi verifica să vedem dacă e televiziunea lui Paszkany şi apoi vom decide ce şi cum. Nu pot să zic absolut nimic acum pentru că eu chiar nu ştiam că e televiziunea lui Paszkany.

"Toate amicalele din această vară pe care CFR, Rapid şi Steaua le vor disputa în Austria vor fi transmise în direct de Transilvania Look. E oficial" (Ovidiu Uscat, director executiv Transilvania Look)

Unde se vede acum Transilvania Look
- RCS&RDS: acoperire naţională în sistem digital; prin satelit; o mare parte din ţară în sistem satelit
- UPC: doar în Transilvania
- Dolce: reţeaua terestră prin Next Gen şi IP TV
- INES: doar în Bucureşti pe IP TV

Trei campioane plus Beşiktaş
Partidele de verificare ale roş-albaştrilor în al doilea stagiu din Austria vor fi împotriva unor adversari de top. Dintre cele 4 amicale, 3 vor fi cu campioanele Belgiei, Elveţiei şi Bulgariei. Al patrulea e un alt nume important al Europei, Beşiktaş Istanbul.

Ce amicale are Steaua în al doilea stagiu
Steaua - Anderlecht
Steaua - Basel
Steaua - Beşiktaş
Steaua - Ludogoreţ

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (75)
albusibiu
albusibiu  •  09 Iunie 2012, 05:32
Postat de vasglo pe 08 Iunie 2012, 15:49

Te-a luat valul! Concentreaza-te! Nu era vorba de subconstientul lui Arpad, ci de al tau! Nu era vorba ca Arpad face miscari "neprofitabile", ca dovda ca stie pe ce sa dea banii, pe televizarea Stelei. Daca televiza numai CFR ajungea in faliment. Iar aia cu, " Stadionul se va umple tot mai mult"..., vise taica, vise...

Hai sa vedem treaba cu stadionul. Eu pariez ca dupa ce se va vedea noua echipa a CFR-ului la lucru in amicale lumea va veni tot mai mult la meciuri. Cred ca stiu ceva ce tu nu stii. Cat despre falimentul lui Paszkany, este foarte bine ca stii tu lucrurile. De altfel, Paszkany a dat deja 10 falimenturi, el detine Avicola Iasi, nu? :)) Cotcodaceala placuta. :)

albusibiu
albusibiu  •  09 Iunie 2012, 05:29
Postat de ovic pe 08 Iunie 2012, 22:22

intr-o mana ai dreptate. nu stiu ce tii in ea, dar ai dreptate. partea cu arpi care castiga tot in Romania. pai aici, se stie de catre toata europa, e patria evaziunii si a coruperii, deci arpi are toate sansele cu banii lui obtinuti din televizarea stelei. sa vedem in europa ce faceti ca pe acolo numai steaua a reusit sa urce, voua vi se facea rau de la lipsa de oxigen. ce sa-i faci, banii lu' arpi nu merg si pe acolo. acolo e valabila doar valoarea, iar valoare a avut doar steaua, asa cu numai 2 prezente pe podium in ultimii 5 ani

Pentru "urcarea" in primele 16 echipe din a doua competitie europeana cati bani ati luat, puisorilor? :))Am spus tot ce era de spus. :) CFR s-a orientat mereu spre campionat. Iar daca Steaua a avut valoare, ati vandut ceva de pe urma impresiei de prin Europa? Noi, chiar si de jocurile interne, am avut deja 2 jucatori vanduti. Asta clar e evaziune. Da, la noi sunt becalistii. Totusi, daca aveti atata valoare, ceva campionate aveti, ceva, mai recent? Multumesc. :))

ovic
ovic  •  08 Iunie 2012, 22:22
Postat de albusibiu pe 08 Iunie 2012, 15:07

Daca tu crezi ca Paszkany arunca banii sau face miscari neprofitabile, te inseli. Sau tu crezi ca el joaca pe baza de subconstient? Priveste cifrele CFR-ului si ai sa intelegi. Cat despre antipatia pentru CFR, asa cum o resimti tu acolo, tot asa o resimtim si noi de catre voi, tocmai asta ne face sa strangem mult mai mult randurile, sa devenim o forta in regiune. Stadionul se va umple tot mai mult, doar priveste. Amintirea dezamagirii din sezonul trecut a cam trecut, lucrurile sunt pe calea cea buna - observi transferuile? Voi amagiti-va cu chestiunile faptului ca CFR e efemera, asteptati sa ne saturam noi de castigat. :)

intr-o mana ai dreptate. nu stiu ce tii in ea, dar ai dreptate. partea cu arpi care castiga tot in Romania. pai aici, se stie de catre toata europa, e patria evaziunii si a coruperii, deci arpi are toate sansele cu banii lui obtinuti din televizarea stelei. sa vedem in europa ce faceti ca pe acolo numai steaua a reusit sa urce, voua vi se facea rau de la lipsa de oxigen. ce sa-i faci, banii lu' arpi nu merg si pe acolo. acolo e valabila doar valoarea, iar valoare a avut doar steaua, asa cu numai 2 prezente pe podium in ultimii 5 ani

Vezi toate comentariile (75)
Comentează