FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a refuzat o ofertă concretă pentru unul dintre jucătorii de bază » Șumudică și fotbalistul s-au contrazis: "Mi-aș fi dorit să plec"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 22:58

Silviu Lung Junior putea să o părăsească pe Astra în această vară, dar oferta venită din Olanda de la Ado Den Haag n-a fost pe placul conducerii giurgiuvenilor.

Marius Șumudică a oferit mai multe detalii despre această mutare și spune că Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost cel care s-a opus plecării celui de-al treilea portar al echipei naționale la formația care a terminat pe locul 11 în Olanda sezonul trecut.

Lung jr. spune că și-ar fi dorit să facă acest pas.

"Chiar ne-am zbătut împreuna cu conducerea să-i oferim toate condițiile pentru a rămâne alături de noi, pentru că a avut o ofertă tentantă din Olanda și a refuzat-o. Era o sumă OK, consider eu. Probabil se mai negocia, dar domnul Niculae n-a fost de acord și conducerea, domnul Buduru, Coman n-au fost de acord. Nici el nu și-a dorit", a declarat Șumudică la Dolcesport.

"Nu am ales eu nimic. Eu mai am contract doi ani de zile cu Astra. Mi-as fi dorit sa fac pasul afară, dar aici nu mai depinde de mine, ci de club"
Silviu Lung jr.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Iulie 2016, 07:44

,,s-au contrazis,, ! e clar ca Sumudica minte !

westfield
westfield  •  05 Iulie 2016, 00:54
Postat de bvd_magheru pe 05 Iulie 2016, 00:30

Bai Nila in afara ca dormi pe gespe ce mai esti capabil !!

:)))) da-te-n...nu pot spune unde. Daca tu poti spune altuia ca doarme pe GSP, inseamna ca s-a *** lumea. Te cheama pamantul, atat de lipsit de inteligenta esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Iulie 2016, 00:30
Postat de westfield pe 05 Iulie 2016, 00:23

Ce n-ai fi dat sa ai ocazia sa te prinda bacul si pe tine...asa terminai macar cele 12 clase de bun simt.

Bai Nila in afara ca dormi pe gespe ce mai esti capabil !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează