FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ 4-0

Conducerea lui Sepsi, surprinsă de rezultatul cu FC Argeș: „Pe căldura asta, nu puteam spera. Au fost 45 de grade pe teren”

sursă foto: Bogdan Bălaș
sursă foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 14:51 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 15:44

Atilla Hadnagy, directorul tehnic de la Sepsi, a vorbit despre victoria cu FC Argeș, 4-0, din etapa #2 a Ligii 1, și despre forma bună a echipei în acest start de sezon.

Hadnagy s-a arătat extrem de fericit de proporțiile scorului, având în vedere că Sepsi venea după un meci jucat joi (3-1 cu Olimpija Ljubljana) și că partida s-a disputat la ora 12:00, pe o căldură infernală.

Dialog aprins la TV între Mihai Mironică și Szondi Zoltan » Președintele de la Csikszereda a oprit brusc intervenția telefonică
DIALOG
Dialog aprins la TV între Mihai Mironică și Szondi Zoltan » Președintele de la Csikszereda a oprit brusc intervenția telefonică

Hadnagy: „Cred că au fost 45 de grade pe teren”

„Cred că au fost vreo 45 de grade pe teren. Înainte de meci eram mulțumiți și cu 1-0. Joi am avut meciul acela greu, iar azi la ora 12:00, pe căldura asta, nu puteam spera. 

Încă suntem la început, Au trecut 2 etape. Avem un lot echilibrat. Oricine vine de pe bancă, aduce un plus. Avem un lot numeric și echilibrat”, a declarat Atilla Hadnagy, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Apoi, oficialul lui Sepsi a vorbit și despre creșterea clubului și despre condițiile de la Sf. Gheorghe: „Au fost antrenori care s-au autopropus la noi, pot spune că am devenit o echipă interesantă. Văd și ei că suntem serioși, cu salariile și primele la zi, stadion cochet și modern. Nu suntem între primii 3 la salarii, nu avem peste 9.000 de euro. Important e să plătim la timp, să se concentreze jucătorii doar la fotbal”.

Citește și alte ștriri despre Liga 1:

FCU Craiova - CFR Cluj, în etapa #2 din Liga 1. Echipele de start + Cote

Prepeliță, nervos după înfrângerea lui FC Argeș cu Sepsi, 0-4: „Trebuia un arbitru FIFA, dacă tot nu a fost VAR”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  24 Iulie 2022, 16:59

Ce filme își dau ăștia de la șepșo... Au câștigat 2 trofee *** și deja îi strâng cămășile. Au început meciul la 27° și tot se plâng.... Vede-i-aș în liga a2a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează