FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au plecat "steliştii" » Fotbalistul care-i înjura cu cel mai mare patos pe roş-albaştri îşi cere scuze: "Am fost forţat"

Romeo Surdu s-a delimitat de Rapid imediat ce a devenit liber de contract.
Romeo Surdu s-a delimitat de Rapid imediat ce a devenit liber de contract.

Articol de - Publicat sambata, 15 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 19:42

Lui Bilaşco i-a expirat înţelegerea cu Rapid, iar lui Surdu i-a fost reziliat ieri contractul.

În Giuleşti a început curăţenia de iarnă! Primul care a părăsit clubul a fost Marius Bilaşco, acestuia expirîndu-i înţelegerea cu alb-vişiniii. Parcă pentru a le demonstra rapidiştilor că perioada petrecută în Giuleşti n-a contat pentru el, atacantul a fost surprins de paparazzii de la WowBiz plimbîndu-se îmbrăcat în treningul rivalei din Ghencea.

De asemenea, ieri, administratorul judiciar Cristina Andronache a avut o discuţie cu Romeo Surdu, anunţîndu-l pe acesta că Rapid a decis să-i rupă unilateral contractul. Amîndoi urmează să-şi recupereze creanţele financiare în următorii ani.

Urmează Renan
Imediat după ce a devenit liber de contract, pe contul său de Facebook, Surdu a simţit nevoia să le ceară scuze suporterilor stelişti, după ce atît timp cît a evoluat în Grant i-a înjurat: "Regret jignirile aduse lor. Menţionez că am fost forţat să fac asta, pentru că nu îmi stă în caracter să fac acest lucru, mai ales că am jucat la Steaua. Colegii de la Rapid m-au sfătuit să procedez aşa pentru a intra în graţiile fanilor giuleşteni!".

În plus, următorul jucător care va părăsi clubul e Renan Silva. Acesta şi-a luat deja la revedere de la colegi şi şi-a anunţat impresarii să-i caute o altă formaţie. E de aşteptat ca azi să-şi încheie şi el conturile cu rapidiştii.

Pancu, Herea, Ioniţă şi Bozo rămîn
În acest moment, din cauza datoriilor uriaşe, giuleştenii sînt dispuşi să se despartă de aproape orice fotbalist. Singurii asupra cărora se fac eforturi de a fi păstraţi în Grant sînt Pancu, Herea, Ioniţă şi Bozovici. De asemenea, avînd în vedere că salariile lor nu sînt mari, Oros, Voicu, Abrudan şi Grigore ar putea rămîne şi ei în Grant.

20.833 de euro a fost salariul lunar al lui Surdu la Rapid, formaţie pentru care a marcat 5 goluri, toate în sezonul trecut

"Am fost naiv, nu trebuia să vin la Rapid. Sînt neplătit de 5 luni şi jumătate, nu renunţ la banii ăştia. Cînd ceilalţi mai primeau cîte ceva, mie îmi spunea domnul Copos: «Romică, pentru tine nu mai am. Îmi pare rău!»" (Romeo Surdu, atacant)

Cum ar putea arăta Rapidul în retur
Drăghia - I. Voicu, Oros, Abrudan, Bozovici - Ciolacu, Al. Coman, N. Grigore, Herea - Pancu, Al. Ioniţă

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
farmecul_oilor
farmecul_oilor  •  15 Decembrie 2012, 18:33

de aia dadea cu atata patos din brat de ziceai ca le-o da stelistilor atunci :)))) bine ca am scapat de un tantalau....a zis bine Becaliotu despre el ca e praf.....nicioo pierdere renaste RAPIDU.... FORZA RAPID!!!

crss21
crss21  •  15 Decembrie 2012, 14:14

Lasand gluma de-o parte, voi nu vedeti ce face asta defapt? Acum el incearca sa atraga asupra sa toate privirile, sa atraga cumva atentia, desigur altfel nu poate.. il vad pe la toate televiziunile dand declaratii de tot felul, e adevarat ca noi l-am chemat sa strige impotriva Stelei, dar daca era cu adevarat stelist precum pretinde ar fi refuzat chemarile. Si o alta lipsa de profesionalism este faptul ca acum iese in presa cu fiecare ocazie si striga ca a fost fortat. Eu am inteles asta, dar nu exagera acum spunand ca ai facut "lucruri bune si foarte bune", dar tot nu erai apreciat..

biid
biid  •  15 Decembrie 2012, 13:51
Postat de dorin-adrian pe 15 Decembrie 2012, 08:57

fotbalul e frumos cand ai rivalitate cu Rapid si Dinamo , nu cu Chiajna sau Mioveni , din pacate ce i se intampla Rapidului nu trebuie sa fie motiv de amuzament ci un semnal pt altii, acestia-s "patronii" de carton de la noi care spala bani , isi fac imagine , dar solicita rambursarea cheltuielilor cand/daca se hotarasc sa plece ... suntem alaturi de adevaratii suporteri rapidisti care sufere pt ceea ce se intampla la ei , dar n-avem nici un regret pentru debilii care fac spume la gura , au toti ulcer si nu vin la meciuri decat sa injura Steaua si sa-si scuipe veninul

In fotbalul nostru,nu exista ,,patroni"".TOTI sant,,mafioti",folosesc cluburile pentru spalare de bani si alte inginerii financiare. Nu existi ,,jucatori de fotbal" , nici macar ,,mercenari", doar.... ,,SALTIMBANCI" !!!.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează