FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au venit documentele » Cristescu a primit din partea lui Copos toate actele şi va da un răspuns la începutul săptămînii viitoare

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 21:53

După întîlnirea avută luni cu George Copos, Nicolae Cristescu a declarat că i-a înmînat o listă cu toate documentele pe care vrea să le analizeze înainte de a prelua clubul şi că tranzacţia se va realiza numai dacă finanţatorul de sub Grant va îndeplini această cerere.

Joi seară, printr-un comunicat de presă, conducătorii alb-vişiniilor au anunţat că toate actele au fost predate: "Astăzi, 20 iunie 2013, conform înţelegerii avute, FC Rapid a finalizat procedura de predare a tuturor documentelor ce i-au fost solicitate către grupul interesat de preluarea clubului".

Avocaţii lui Cristescu urmează să analizeze hîrtiile predate de giuleşteni şi, cel mai probabil, la începutul săptămînii viitoare se va anunţa decizia finală în privinţa vînzării Rapidului.


"Ne-am obişnuit fără bani, însă domnul Cristescu a zis că ar dori să ne achite nişte bani şi îi mulţumim pentru asta. De vorbe ne-am săturat, aşteptăm şi fapte"
Nicolae Vasile, fundaş Rapid

"Tata n-o să-şi ia ţeapă de la Copos! Are 50 la sută şanse să preia Rapidul"
Iulian Cristescu, fiul lui Nicolae Cristescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
usla
usla  •  24 Iunie 2013, 19:50

Acest CRISTESCU vrea sa conduca RAPIDUL pe banii altuia. Ar vrea sa-l ia gratiS, uitand ca la inceput s-a declarat multumit cu suma de 6 mil euro propusa de COPOS. Acum vrea clubul degeaba fiindca nu are bani suficienti . A mai promis ca le va da bani jucatorilor... PE RISCUL lui, dar ...a uitat . A ajuns in presa, a aflat lumea de existenta lui fiindca pana acum nu-l cunosteau decat membrii familiei. Acum a ajuns sa dea interviuri si fiul sau, deci reclama e sigura , poate face afaceri in continuare ca lumea interesata a afl;at ca are bani, dar isi vor lua teapa ca n-re bani decat sa mearga la W.C daca are nevoie si atat. NU VA CUMPARA RAPIDUL , GASIND DIVERSE MOTIVE.

ainraymon
ainraymon  •  23 Iunie 2013, 02:29

Chiar crezi ca-s toate? cum ti-ai dat seama?

dihorul
dihorul  •  22 Iunie 2013, 13:45

Ma uit acum pe TVR 2, superb! Rapid iubire la infinit!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează