FOTBAL  »  Superliga  »  ACT VIOLENT

VIDEO Avionul spre Oslo, „deturnat” de un impresar important din România: „Eram pilit. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu»! Jos!”

Impresarul Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a rememorat un episod violent petrecut în avion, în timp ce se deplasa spre un meci al echipei naționale.
Impresarul Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a rememorat un episod violent petrecut în avion, în timp ce se deplasa spre un meci al echipei naționale.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 11:32 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 12:39

Impresarul Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a rememorat un episod violent petrecut în avion, în timp ce se deplasa spre un meci.

Cristea Opria a povestit mai multe întâmplări savuroase în ediția de joi a emisiunii GSP Live. Ieșită din comun a fost cea despre frica de avion și despre reacția deplasată avută în timpul unui zbor către Oslo. 

Impresarul sare în apărarea fotbalistului de la Dinamo: „E vreo gloabă? Ce dracu', gras?! E cel mai bun de acolo!”
Dinamo
Impresarul sare în apărarea fotbalistului de la Dinamo: „E vreo gloabă? Ce dracu', gras?! E cel mai bun de acolo!”

VIDEO Cum „a deturnat” impresarul Cristea Opria avionul spre Oslo

„Am avut evenimente cu avionul. Am și deturnat unul. Pe asta nu o știți! Nu mai zburasem de nu știu câți ani. La un moment dat trebuia să jucăm la Oslo, nu mai știu exact anul. Eu am luat bilet Business Class, de la Timișoara, 1.800 de euro a costat, cu escală la Frankfurt. 

Nezburând de mult timp, am tras un șpriț pe aici. Eram cu șeful de la protecția consumatorului. La Budapesta am luat o sticlă de whisky, zic «trag cât trag, mai trag și în avion, am adormit și aia e». Din contră! Am fumat în avion, venea stewardesa la mine, îmi spunea să încetez. Pe ea o ascultam. 

Dar aveam în stânga mea un fraier, îmi tot zicea să nu mai fumez. I-am zis în românește: «bă, taci». El vorbea în nemțește. Omul a văzut că nu se înțelege cu nebunul, că eram deja pilit. Dar la un moment dat se scoală. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu» (n.r. - în argou, lovitură dată pe neașteptate), jos! Am sărit pe el. S-a dat și el la mine, l-am lovit, am căzut jos peste el. 

A venit unul, nu știu cine, m-a umflat și pe mine. A pus cămașa de forță pe mine, a deturnat avionul și m-a dat jos la Nurnberg. Eu credeam că sunt la Frankfurt. M-a umflat poliția pe acolo, să vezi ce picioare am dat și eu. Noroc cu Dorinel Munteanu, el era prin Germania. S-a interesat și m-a ajutat. 

Drept dovadă, m-au ținut în arestul aerportului, am plătit 89 de euro cazarea și 250 de euro pentru ce am făcut. La noi, îmi dădeau un omor pentru asta... Acolo, eu îi fugăream pe ei mai mult. 

Am făcut un șoc, de la un moment dat nu am mai știut de mine. Am și plâns în avion, îmi povestea prietenul meu. Avionul mergea perfect, dar eu eram cu nebunia în cap. Unde dracu' să mai ajung la meci? Mi-au dat 5 ani interdicție pe avion”, a povestit Cristea Opria, la GSP Live. 

Vezi și alte dezvăluiri făcute la GSP Live: 

EXCLUSIV Impresarul sare în apărarea fotbalistului de la Dinamo: „E vreo gloabă? Ce dracu', gras?! E cel mai bun de acolo!”

VIDEO EXCLUSIV Povestea dramatică din spatele retragerii din fotbal a lui Dan Potocianu: „Am ieșit pe un câmp, am urlat și am zis că trebuie să lupt cu boala”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
4don
4don  •  13 Februarie 2022, 15:50

Va dati seama ca asta a imbatranit degeaba….mai e si mandru cand povesteste..

1788161314734333
Dzeco Marco  •  12 Februarie 2022, 23:45

Toti *** se cred impresari ! Fotbalul romanesc a devenit, din pacate, o imensa ***, in care *** si *** manevreaza banii negri !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danv72
danv72  •  12 Februarie 2022, 21:07

Astia-s impresarii...fie pe masculin, fie pe feminin.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează