FOTBAL  »  Superliga  »  FC VALSUI

Avocaţii lui Lopez Caro: "Nu a dispărut, luăm măsuri dacă echipa s-a antrenat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

După ce FC Vaslui s-a antrenat astăzi sub comanda trio-ului Pancu - Wesley - Bălace, avocatul spaniolului Lopez Caro, Josep Vandellos, a anunţat că vor fi luate măsuri legale împotriva clubului dacă se dovedeşte că oficialii moldoveni au încălcat prevederile contractuale.

"a.Domnul Lopez Caro nu a dispărut, contrar afirmaţiilor oficialilor clubului.

b. Echipa nu avea prevăzut un antrenament în dimineaţa zilei de sâmbătă, conform programului de antrenamente stabilit marţea trecută.

c. Ieri am transmis un fax clubului prin care se indica că nu trebuie efectuat un antrenament la sfârşit de săptămână, dat fiind că nu este prevăzut, şi că o conduită contrară ar constitui o încălcare din partea clubului a contractului cu domnul Lopez Caro. În plus, se indica faptul că lunea viitoare, la ora 10.30, urma să aibă loc antrenamentul, conform programului stabilit.

d. Dacă se confirmă informaţiile apărute, potrivit cărora clubul a semnat cu alt antrenor şi că acesta, sau altcineva, a antrenat echipa la sfârşit de săptămână, aceasta echivalează cu o încălcare gravă a contractului din partea clubului şi, faţă de această situaţie, vom lua măsuri legale care se impun.

e. Cu toate acestea, domnul Lopez Caro se va prezenta luni la ora stabilită şi ne exprimăm speranţa că nu vor exista probleme pentru ca acesta să îşi exercite atribuţiile conform contractului. În caz contrar, vom acţiona în consecinţă", sînt menţiunile făcute în comunicatul emis de casa de avocatură Chiuariu & Asociaţii.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
opensource
opensource  •  04 Septembrie 2010, 23:54
Postat de fffff pe 04 Septembrie 2010, 19:14

Porumboiu asta o meruita cu varf si indesat..prea dadea el lectii la toti si radea de Becali ca isi bate joc de antrenori ..acuma o vede pe pielea lui...PLeaca vinde mori:) Porumboiule desigur:))

@fffff, comparii situatii care nu sunt de comparat, asta a venit la pont dat de infractorul ala de impresar si ma intreb daca nu o fi G@Y Caro asta si Impresarul lui!? :-))

opensource
opensource  •  04 Septembrie 2010, 23:51

@jackyms, daca stai capra sunt deacord, apropo ai sora!? :-))

bek
bek  •  04 Septembrie 2010, 21:19
Postat de p.rares pe 04 Septembrie 2010, 20:57

Asa cum ai furat si ai facut sute de milioane,asa ai luat-0 si tu cu acest contract. Plateste ca ai de unde,sa nu-ti para rau ca banii tai nu sunt munciti. Prea ai facut pe desteptul pana acum,sunt stelist dar nu-l am la inima pe cioban,insa prea ti-ai batut joc de el la un moment dat,prea ai facut pe desteptul si pe moralistul. Acum plateste.

mei baietzica de @p.rares , esti la fel de rrapanos si sarantoc ca si parllitura de Caro-spaniolit, mamicutza ta a fost ssefa de unitate la pioneri si taticul tau informator de alimentara si nu stim noi ??? ca numai indivizi ca voi gandesc ca ar trebui sa fim toti egali !!!! hai ca esti absurd !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează