FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Avocatul lui Lopez Caro: "Porumboiu a încălcat prevederile contractuale!"

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Avocaţii antrenorului Lopez Caro îl acuză pe finanţatorul Adrian Porumboiu că a încălcat prevederile contractuale prin declaraţiile din ultimele zile.

 

"Avînd în vedere evenimentele neplăcute ce au avut loc în acest weekend, ne vedem obligaţi să emitem un nou comunicat în numele domnului Lopez Caro, pentru a evidenţia următoarele aspecte:

a) Antrenamentele echipei FC Vaslui din 4 şi 5 septembrie 2010 au fost efectuate contrar planului de antrenament aprobat marţi, 31 august 2010, împrejurare ce constituie o încălcare gravă a contractului încheiat cu FC Vaslui.

b) Declaraţiile domnului Adrian Porumboiu, publicate în presă, cuprind informaţii referitoare la conţinutul contractului încheiat cu domnul Lopez Caro, iar prin dezvăluirea acestora sînt încălcate prevederile contractuale.

c) Comunicatul de presă din 5 septembrie emis de către FC Vaslui conţine informaţii neadevărate ce au ca scop prejudicierea imaginii dlui Lopez Caro şi crearea unui mediu ostil. Precizăm că amicalul cu FC Dacia Chişinău urma să fie anulat încă de la începutul săptămânii trecute, fiind cunoscut încă de marţi că meciul nu se va juca. Prin urmare, partida cu FC Dacia Chişinău nu a fost anulată din vina antrenorului Lopez Caro.

d) Menţionăm că dl Lopez Caro nu a fost plecat în excursie, domnia sa aflîndu-se în Vaslui pe toată durata weekend-ului, pregătind împreună cu staff-ul tehnic meciul din 13 septembrie 2010.

Dpmnul Lopez Caro va continua să îşi îndeplinească obligaţiile faţă de FC Vaslui şi nu intenţionează să cedeze presiunilor şi stresului creat prin declaraţiile oficialilor clubului şi prin articolele apărute în presă", a anunţat avocatul Josep Vandellos, avocat colaborator al casei de avocatură Chiuariu & Asociaţii .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
jorginho
jorginho  •  08 Octombrie 2010, 00:23

Bai fratilor..CONTRACTUL E CONTRACT!LEGEA E LEGE!Daca Porumboiu a fost prost sa faca un asemenea contract sa fie sanatos!!Ce tot atata circ????Sa-i dea banii Porumboiu si sa-si bage nasu in k.u.r.!Daca nu e multumit de rezultatele lui Caro!Intr-un fel ma bucur ca si-o mai iau peste nas si JMECHERII NOSTRI..MARII NOSTRI AFACERISTI!ca daca ajungi la mana lor sa vezi ca patesti cu ei,probabil si cu Porumboiu, mai rau decat pateste el acum cu Lopez Caro!!asa ca..SA I DEA BANII SI CIOCU MIC!!

666piturca
666piturca  •  06 Septembrie 2010, 18:40

Nea Porumb, Sa ma ierti... Stau si ma intreb cat poa sa coste un grup de 6 galigani ucrainieni care sa viziteze hotelul lui Caro, de exemplu la 2 noaptea Nu am nici o treaba cu FC Vaslui, dar ce face spaniolul este peste orice imaginatie - pur si simplu bataie de joc.

opensource
opensource  •  06 Septembrie 2010, 16:54
Postat de zorah pe 06 Septembrie 2010, 16:12

sa-l mai trimiti pe becali la peluza de-acum

Nu Porumboiu la trimis la peluza pe Ciobanul Gandac, asta ar fi una si Becali fie vorba intre noi nici la WC'ul stadionului nu are loc! Pe camp e locul lui, cu oile si nu in stadioane de fotbal!Cu respect ptr. clubul Steaua si cu pietre dupa lingaii lui Becali si gasca de albanezi ce-au infectat fotbalul romanesc si l-au adus la sapa de lemn!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează