FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Bădoi: "Putem face cel puţin un egal cu CFR!"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Fundaşul lui FC Braşov, Valentin Bădoi, a declarat, că gruparea ardeleană poate obţine cel puţin punct din deplasarea pe care o va face la Cluj-Napoca pentru partida cu CFR, contând pentru etapa a zecea a Ligii I.

"Am făcut un meci bun cu Gaz Metan Medias, dar, din păcate, avem probleme la finalizare, astfel că am pierdut două puncte importante pe teren propriu. Echipa joacă, îşi crează multe ocazii de gol, însa nu reuşim să concretizăm.

Ne dorim să rezolvăm aceste probleme cât mai rapid. Urmează un meci foarte greu cu CFR, echipă care a făcut un meci bun în Liga Campionilor cu AS Roma, dar noi mergem la Cluj să jucăm şi să obţinem măcar un punct. Deşi are un lot extrem de valoros, CFR nu stă bine în clasament. Importat este să facem un joc bun şi să obţinem măcar un punct din acest joc. În optimile Cupei României vom juca cu Universitatea Cluj. Nu va fi un meci uşor, dar noi vom merge să obţinem calificarea în sferturile Cupei României", a spus Bădoi.

Mediafax

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
tibicsanyi
tibicsanyi  •  30 Septembrie 2010, 19:29

ar fi timpul ca CFR sa-si revina ,mai ales dupa jocul cu Roma

szi
szi  •  30 Septembrie 2010, 16:48

Puteti chiar sa ne invingeti, dar daca jucam la 75 la % din potential, atunci ma indoiesc ca scoateti un egal. Ramane de vazut...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează