FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA 0-0

Balaci îl pune la zid pe Wotte: "Olandezul nu ştie lotul!"

Mark Wotte, Wotte, Craiova
Mark Wotte, Wotte, Craiova

Articol de , - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Ilie Balaci e de părere că antrenorul Universităţii ar trebui să folosească sistemul 4-3-3 şi îl acuză pe acesta că nu îi foloseşte pe jucători unde trebuie

- Domnule Balaci, Ştiinţa e de două etape pe loc retrogradabil.
- Echipa a avut un început de an foarte slab, totul s-a rupt la meciul cu Dinamo. Dacă nu ar fi pierdut în Ştefan cel Mare... Oricum, jucătorii nu au nici o scuză! Indiferent de situaţie, trebuiau să bată pe Mediaş şi pe Pandurii! Acum, următoarele două etape sînt decisive.

- Suporterii şi-au pierdut răbdarea, spun că echipa nu joacă nimic.
- Nu prea sînt eu în măsură să vorbesc, am plecat în august din România, nu ştiu ce pregătire s-a făcut în iarnă. Totuşi, fără a ataca pe nimeni, consider că echipa nu e aşezată bine în teren. Nu am nimic cu Wotte, însă cred că nu cunoaşte lotul. Se vede clar că jucătorii nu sînt folosiţi unde trebuie!

"Aş fi preferat să rămînă la Craiova"
- Adică?
- Pe vremea mea, dar şi după mine, Craiova a dat cel mai bun randament în sistemul 4-3-3. Avînd în vedere ce fotbalişti sînt acum în lot, cred că ăsta e sistemul care s-ar potrivi cel mai bine. Îl dau exemplu pe Florin Costea. Cel mai bine evoluează ca vîrf stînga, să plece din bandă, în duelurile unu la unu. Dacă îl bagi în centru şi-l aglomerezi, îl distrugi! Nu-şi mai poate pune în valoare tehnica şi viteza. Apropo, nu îi dau dreptate lui Răzvan, Florin merită la echipa naţională. Sînt jucători care sînt chemaţi la lot deşi nu prea joacă la echipele de club.

- Cîrţu numeşte actuala Universitatea "echipa din Severin". Îi împărtăşiţi opinia?
- Normal că şi eu aş fi preferat ca Ştiinţa să rămînă în Craiova, unde e casa ei. Dar nu ştiu eu ce probleme au fost şi de ce s-a ajuns atît de departe cu treaba asta. Îl respect pe Sorin, e prietenul meu, nu pot să comentez declaraţiile lui.

Balaci despre...
>> Cum va ieşi Ştiinţa din impas: "Presiunea e prea mare în lot, e o situaţie tensionată, dar cu 6 puncte în următoarele două meciuri, va veni liniştea şi jucătorii vor aborda altfel partidele".
>> Şansele de a reveni ca antrenor în Bănie: "Am stat mult timp la Craiova şi nimeni nu mi-a propus să preiau echipa. Am spus că la 50 de ani mă voi retrage, dar am prins din nou drag de antrenorat. Totuşi, nu voi mai lucra în ţară! Prefer să rămîn aici, în lumea arabă, unde lumea mă cunoaşte, mă apreciază şi mă respectă".
>> Experienţa de antrenor în Kuweit: "Îmi văd de treaba mea, mă simt bine la Al Kazma şi voi avea rezultate, că aşa s-a întîmplat mereu în ţările arabe!".
>> Arestarea primarului Solomon:  "Îmi pare rău de Aurică, îl ştiu de 35-40 de ani şi nu cred că e în stare să facă aşa ceva. Consider că e un om corect. Un lucru mă şochează: de ce a trebuit să fie arestat preventiv? Nu merita asta!"

"Sper şi cred că Universitatea nu va retrograda. Ce s-a întîmplat în sezonul 2004-2005 nu are cum să se mai repete"
ILIE BALACI, fost antrenor şi fotbalist U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  12 Martie 2010, 18:31

nu inteleg ce se intampla la Craiova de ceva vreme!Am dat pe degeaba jucatori ca Bornescu, Soava, Vali Badea s.a.si nu suntem in stare sa ne mentinem in Liga 1.De ce or fi plecat astia daca totul era OK la Craiova?Mai ales Vali Badea pe care il azvarle toata lumea si uite Grigoras face treaba cu el, .Are calitate baiatul, a calificat Steaua in LC.Nu stiu ce se intampla la Craiova, nimic nu merge, mai ales de cand s-au maturizat manjii astia, s-au obraznicit!Sunt oltean si fan al Craiovei,dar B

_decebal
_decebal  •  10 Martie 2010, 10:43

E adevarat, insa asta e situatia, orice antrenor are nevoie de timp ca sa se acomodeze. Plus ca nu mai avem un Rose pe stanga care sa are tot terenul si sa-i tina spatele lui Costea, e nevoie si de un mijlocas pe banda aia.

 •  10 Martie 2010, 09:35

Cine nu-l iubeste pe Balaci la Craiova !? Insa o cam da in bara... Daca era el super antrenor/Manager ar fi antrenat si el in Anglia !!! Wotte a antrenat in Anglia... si sint convins ca i sepoate reprosa orice... insa nu ca nu stie fotbal!!! Apoi... de ce se pronunta in cazul Solomon !? nu e treaba lui... Doar daca a da interviul doar sa puna o pila in opinia publica lui Solomon...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează