FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ ÎN LIGA I

Balaj s-a săturat de injurii şi acuzaţii: "L-am dat în judecată pe Gigi Becali. Să vedem dacă sînt hoţ sau nu"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 12:23

Cristi Balaj, arbitrul de la partida FCM Tg.Mureş- Steaua, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1-0, l-a dat în judecată pe patronul echipei din Ghencea.

Acesta a fost deranjat de acuzele şi de injuriile adresate de Gigi Becali. După meciul pierdut de stelişti, patronul din Ghencea a răbufnit, declarînd că Balaj ia bani de la CFR pentru a o ajuta în cursa pentru titlu: "Am avut un 11 metri clar în minutele de prelungiri, iar la golul lor n-a fost fault la lovitura liberă. Să dăm de pe acum titlul CFR-ului, iar pe Balaj să-l trimitem la puşcărie!", a declarat la aceea vreme Gigi Becali.

"Atîta timp cît sînt jignit şi acuzat pe nedrept, mi se pare normal să apelez la instanţă. L-am dat în judecată la Bucureşti, mi-am angajat şi un avocat, pentru că distanţa nu-mi permite să fiu prezent la fiecare termen. Oricum, aş fi cîştigat procesul şi singur, nu aş fi avut nevoie să fiu reprezentat", a declarat Balaj pentru cancan.ro

"Îi voi cere daune morale, mai exact suma de bani pe care susţine că aş fi luat-o drept şpagă. (500.000 de euro). Mai multe nu vreau să comentez, las instanţa să decidă. Cu această ocazie îi voi da şansa să demonstreze dacă sînt sau nu hoţ", a adăugat Balaj.

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (14)
fffff
fffff  •  02 Aprilie 2012, 19:28

loool 1 mil de euro de la cfr cu 500 mii de la oier te duci in ibitza doar ca, cfr ia titlul si oierul canci..daca er shmeker cerea daune morale 1 ron sa vada si sa demonstreze moral:) dar asa e clar ca e pe bani croit

bebe_scu
bebe_scu  •  02 Aprilie 2012, 19:04

Sa nu uitam ca Gigi la facut spagar si hot si pe Corpodean, acuzatii care ulterior au fost dovedite.Sunt convins ca Gigi nu l-a facut spagar degeaba.Dar ca sa demonstreze trebuie sa se autodenunte.

ulen21
ulen21  •  02 Aprilie 2012, 18:36

esti un japcar ordinar

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close