FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Banderola l-a vrăjit și l-a convins să nu plece de la Steaua: "E cea mai mare bucurie"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 19:47

Fernando Varela, 27 de ani, a vorbit astăzi la conferința de presă dinaintea Supercupei cu ASA despre noua lui calitate de căpitan al Stelei.

"Eu nu știu despre nici o ofertă din străinătate, cu atît mai puțin despre un interes al celor de la Malaga. Sînt cu capul la Steaua. E cea mai mare bucurie să fiu căpitan la Steaua! Eu sînt aici și sper să rămîn", a spus Varela.

Varela a devenit căpitan străin al Stelei într-un meci oficial în partida pierdută pe teren propriu în fața Petrolului, scor 0-1. Un alt străin care a purtat banderola la Steaua a fost sîrbul Novak Martinovici.

4.000.000 €e cota lui Varela, conform site-ului transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  08 Iulie 2015, 02:26

Un om normal la cap, serios, si care conduce prin puterea exemplului, desi nu este nici cel mai in vârsta din lot si nici cel cu vechimea cea mai mare, unde mai pui ca nu e nici macar român iar *** e arhicunoscut pt rasismul sau nu cred ca Radoi putea face o alegere mai buna, bravo Varella si multa bafta in continuare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

934605399915531
Alex Pandiani  •  08 Iulie 2015, 00:28

Cata diferenta intre Varela si ceilalti... cata vagabonteala si aiurisme la majoritatea. Baiatu asta chiar merita sa fie capitan. Bravo lui!

gazistu
gazistu  •  07 Iulie 2015, 20:38

cel mai potrivit sa fie capitan! VArela Rullz!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează