FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărboianu vrea să continue la Dinamo: ”Refuz să mă las doborît”

Venit în toamnă la Dinamo, Bărboianu va trebui, cel mai probabil, să se întoarcă la Craiova Foto: Raed Krishan
Venit în toamnă la Dinamo, Bărboianu va trebui, cel mai probabil, să se întoarcă la Craiova Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 19:46

Ştefan Bărboianu s-a confesat ieri cu privire la trăirile pe care le-a avut în noaptea de după finală şi speră să se răzbune pe Steaua tot ca dinamovist

- Fane, cum ai putut să loveşti mingea astfel încît să-i dai autogol lui Bălgrădean?
- Surdu, stelistul care era lîngă mine, a lovit balonul cu ciocul, eu am dat din drop, ca să-l trimit în corner, dar nu ştiu cum dracu' s-a dus tocmai în stînga lui Pufi. Ceasu' rău, fir-ar să fie! Că şi ei au avut două şuturi deviate, dar nici unul nu şi-a dat autogol, mingile s-au dus pe lîngă bară. A fost vorba de un mare ghinion. N-am dormit toată noaptea, am revăzut faza în cap de sute de ori.

- Te va afecta psihic o astfel de fază?
- Refuz să mă las doborît! Sînt bărbat, n-o să stau să bocesc. N-o să-mi treacă uşor, dar trebuie să-mi continuu viaţa. Mama era terminată, ai mei au suferit teribil. Ştiau că îmi doresc poate mai mult decît orice suporter dinamovist să cîştig finala.

"Vreau să rămîn "cîine roşu"

- De ce?
- Aveam o dorinţă extraordinară să cîştig şi mă rog la Dumnezeu să-mi mai scoată Steaua în cale. Sper ca roata să se învîrtă şi să-i văd pe adversari cum plîng.

- Te-a durut faptul că au fost ironici la adresa ta după meci?
- Am auzit că m-au înjurat, că au făcut tot felul de afirmaţii la adresa mea. Dar Dumnezeu nu doarme! Pe mine ceea ce nu mă doboară mă face mai puternic.

- Te întorci la Craiova, la Universitatea?
- Mă întorc în oraş. Dar vreau să rămîn la Dinamo! M-am adaptat aici, mi-e bine, nu vreau ceartă. Am mai auzit varianta că Adrian Mititelu ar vrea să mă întorc la Craiova, apoi să mă trimită la Steaua... Niciodată! Eu sînt la Dinamo şi vreau să rămîn aici.

- Fanii dinamovişti cum au reacţionat la adresa ta după meci?
- Au fost magnifici în timpul derby-ului, măcar ei i-au dominat pe stelişti şi merită toate laudele. Faţă de mine au fost extraordinari, am zeci de SMS-uri, de mesaje pe Facebook, în care mă sprijină. Le mulţumesc şi lor, şi domnilor acţionari, m-au îmbărbătat, sper să mă recompensez faţă de toţi. Mi-aş dori să mai joc împotriva Stelei şi s-o bat cu golul meu.

"Bărboianu e un caracter deosebit, am vorbit cu el şi l-am îmbărbătat. Sper să rămînă la noi"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
alpin
alpin  •  30 Mai 2011, 08:52

Chiar ca Dumnezeu nu doarme, Barboiene! Si, ce ai patit la finala Cupei e doar un aperitiv!! Mai ai inca mult de platit pentru tradarea din iarna si asocierea cu barbugiul-trisor!!! Sa te vedem in judet...

petrusm
petrusm  •  29 Mai 2011, 23:38

BARBOIENE , TU SI MOTI SUNTETI DE BAZA LA DINAMO....

petrusm
petrusm  •  29 Mai 2011, 23:37

BARBOIENE ESTI DE GUINESS BOOK ....DACA NU ESTI SI FUDUL ATUNCI NU ESTI P.OST DESTUL...RAMAI LA PURICOSI , CA LA LEI NU AI STATURA SI ATITUDINE...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează