FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 1-2

Bătaie între conducători! Chivorchian l-a călcat în picioare pe Stanciu! :O

Daniel Stanciu, Stanciu, Poli Timisoara
Daniel Stanciu, Stanciu, Poli Timisoara

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Scenă incredibilă în faţa vestiarelor imediat după meci: preşedintele Chivorchian l-a pus la pămînt pe managerul sportiv Daniel Stanciu şi i-a cărat cîteva picioare. Bătaia celor doi a fost întreruptă de intervenţia căpitanului Alexa şi a firmei de securitate.

Victoria îi încaieră pe timişoreni! Fotbaliştii sărbătoreau succesul cu Dinamo în vestiar, în timp ce şefii lor se băteau în faţa cabinelor! Gheorghe Chivorchian şi Daniel Stanciu au fost protagoniştii scenei de K1 de la stadion. Primul, preşedinte al clubului, l-a abordat pe Dan Alexa imediat ce căpitanul ieşise din vestiar: "De mîine intraţi în cantonament!". Mijlocaşul a aprobat cu un gest scurt, moment în care Stanciu, manager sportiv, i-a replicat lui Chivorchian: "Hai, mă, lasă că mai vedem noi. Asta e problema acum? Tot te mai iei de ei?".

Pe şeful lui l-a enervat îndrăzneala: "Cine eşti tu la clubul ăsta să vorbeşti peste mine?". Au urmat înjurături şi de o parte, şi de cealaltă şi totul a culminat cînd "Chivo", mai înalt şi mai puternic, l-a pus jos pe Stanciu şi a început să-i care picioare în cap! Managerul a fost salvat de intervenţia lui Alexa, care asistase uimit pînă atunci la desfăşurarea ostilităţilor. S-au implicat şi agenţii firmei de securitate şi au aplanat conflictul. În tot acest timp, fotbaliştii lui Dinamo urmăreau din vestiar bătaia, comentînd: "Senzaţional! Aerul din Ştefan cel Mare i-a înnebunit şi p-ăştia!". Cu un sfert de oră înaintea partidei, Chivorchian şi Stanciu erau împreună pe pistă, în faţa tunelului şi păreau cei mai buni prieteni. 

"Aşa ne bucurăm noi, mai spargem o sticlă, ne mai trîntim. Tot ce contează e că lumea a ieşit pe străzi la Timişoara ca să sărbătorească victoria"
Gheorghe Chivorchian, preşedinte Timişoara

"M-am bătut cu Chivorchian? Nu ştiu, mai vorbim mîine..."
Daniel Stanciu, team-manager

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
 •  07 Mai 2010, 16:30

Aviz acelor pushtani ultrasi desprinsi de realitate care-l pupa-n cur pe Iancu toata ziua: exact asta e atmosfera generala la club; d-aia n-au jucatorii moral, d-aia n-au mentalitate de campioni si d-aia nu luam nici anu' asta titlul! Pupati-l in cur in continuare si va garantez ca in 5 ani o sa-l injurati ca oile pe Becali. Dar va fi prea tarziu.

 •  07 Mai 2010, 15:18

traim in salbaticie

 •  07 Mai 2010, 15:09
Postat de pe 07 Mai 2010, 12:29

Un moldovean si un t.i.g.a.n bucurestean fac legea la Timisoara,au sticat de tot cei doi renumele acestor oameni de banateni,fruncea Romaniei si este pacat au sticat si calitatea suporterilor din aceea zona invrajbind impotriva celorlalti suporteri care le erau incomozi in lupta lor pentru milioanele de euro,cu acest incident si-au dat arama pe fata clar.Oare nu sunt banateni adevarati care sa conduca aceasta echipa??!!Numai aceste doua scursuri s-au gasit??Pacat,mare pacat......................

si goluri date de clujeni

Vezi toate comentariile (55)
Comentează