FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a fost îndemnat să plece din ţară înainte de condamnare: "Ia fetele şi vino, conduci Steaua de la distanţă" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 09:54

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare după Dosarul Terenurilor MApN şi poate primi un spor de pedeapsă după condamnarea din această săptămînă, din cazul Valiza.

Patronul Stelei a fost avertizat că s-ar putea întîmpla ceva chiar de către finul Mirel Rădoi: "Nici nu-i trecea prin cap că va fi trimis la închisoare. Eu de atunci l-am avertizat că i se pregăteşte ceva, că ar fi bine să plece din România. I-am zis: «ia-o pe naşa, ia fetele şi vino aici. Stai liniştit, nimeni n-are treabă cu tine şi conduci Steaua de la distanţă».

Dar nici n-a vrut să audă de aşa ceva. Îmi zicea: «Nu finule! România e ţara mea. Cum să plec din ţara mea şi să trăiesc printre străini»", a povestit Mirel Rădoi într-un interviu pentru Adevărul.

Steaua ar putea fi exclusă din cupele europene după decizia din cazul Valiza şi chiar retrogradată în eşalonul secund.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (164)
hofer
hofer  •  07 Iunie 2013, 21:18

Da bai Radoi e tara lui. Dupa ce isi ispaseste pedeapsa e tot tara lui. Cine nu stie sa se comporte civilizat in libertate atunci trebuie sa invete la puscarie cu sa se comporte atunci cand este in libertate. Nu este multumit in Romania atunci valea, pe cai si cu Dumnezeu inainte. Nu-ti fie frica Radoi ca mie unul nu-mi lipseste.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Iunie 2013, 17:27
Postat de imperator pe 07 Iunie 2013, 14:46

Fugi cu cercul bă ....

..)

cipet
cipet  •  07 Iunie 2013, 16:15

«Nu finule! România e ţara mea. Cum să plec din ţara mea şi să trăiesc printre străini» mare caracter, mare patriot !

Vezi toate comentariile (164)
Comentează