FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali anti-Steaua! » Decizia luată de verii lui Gigi, enervaţi de deznodămîntul din cazul Chiricheş şi de conflictele lor cu Anamaria

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 22:08

Giovanni şi Victor sînt de partea selecţionerului şi resping posibilitatea ca roş-albaştrii să boicoteze ”naţionala”, cum ameninţase Mihai Stoica


Ioan şi Victor Becali îi dau dreptate lui Victor Piţurcă, nu angajaţilor vărului lor. Selecţionerul s-a certat cu Reghecampf şi cu Mihai Stoica, iar managerul a ameninţat cu o retragere în grup a steliştilor din prima reprezentativă, unii dintre jucători fiind impresariaţi chiar de către Giovanni şi de Victor. "Fotbaliştii sînt solidari în astfel de situaţii, cînd unul dintre ei este criticat e posibil să nu-şi mai dorească să meargă la «naţională»" a sunat avertismentul managerului.

"Piţi a vorbit decent"
Referirea a fost la declaraţiile critice ale lui Piţurcă despre Latovlevici, căruia antrenorul i-a reproşat mai întîi felul în care se bucură după goluri, imitînd personaje sau dansînd cu colegii, apoi a pus sub semnul întrebării capacitatea de apărător a fundaşului stînga stelist şi a evidenţiat greşelile lui de poziţionare. "Mie nu mi s-a părut că Piţurcă l-ar fi jignit pe Latovlevici, şi am citit declaraţiile selecţionerului. Deci nu văd nici un motiv pentru care vreun jucător al Stelei să se retragă din «naţională»" e părerea lui Victor Becali.

"Mai mult de atît nu luaţi!"
El şi fratele lui îi impresariază pe cei mai importanţi dintre internaţionalii stelişti: Chipciu, Chiricheş, Gardoş, Tănase. Poziţia fraţilor agenţi e alimentată de conflictul lor vechi cu Anamaria Prodan şi de eşecul afacerii Chiricheş. "Ne-a fost afectată relaţia cu Tottenham, fiindcă ne ştim cu Villas Boas şi cu directorul sportiv Baldini", au reacţionat agenţii.

Şi Victor a estimat la DigiSport ce şanse există ca Steaua să facă o afacere mai bună decît cea de 8 milioane de euro propusă de către Tottenham: "Nu cred să apară vreo ofertă superioară. E posibil, dar eu nu cred. Poate să obţinem mai mulţi bani din altă parte pentru jucător, faţă de cît au propus englezii, însă pentru club nu văd să apară o variantă mai bună!".

Impresarul bănuieşte că Stoica şi Reghecampf l-au convins pe patron să decline oferta pentru fundaşul în vîrstă de 23 de ani: "I-am explicat lui Vlad că s-a ajuns în situaţia aceasta fiindcă Gigi e închis, altfel s-ar fi rezolvat lucrurile, dacă am fi putut discuta noi cu el l-am fi convins".


"Gigi s-a hotărît să refuze oferta pentru Chiricheş după ce a văzut o declaraţie a lui Giovanni sau a lui Victor, cum că Tottenham nu are răbdare să aştepte răspunsul Stelei"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Tottenham ar fi plătit cei 8 milioane de euro în tranşe, dar aşa se plăteşte peste tot, că doar nu dă Real Madrid 100 de milioane pe Bale, toţi banii acum!"
Victor Becali, impresar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
mihaienache
mihaienache  •  04 August 2013, 05:11

sper sa reintregeasca familia la mititica sa faca o tabla sa nu se plictiseasca jiji singur !!!

lucell
lucell  •  03 August 2013, 22:38

Ei isi luau comisionul gras dupa ii dureau in basca de varul lor de la bulau.Ce sa iti povestesc daca nici 8 milioane nu platesti odata dupa ce incasezi 100 inseamna ca ei sunt neseriosi.Sa nu uitam ca din astia 8 milioane mai au si pandurii 500.000.Lasa ca in iarna isi iau mai mult pe el...

cosminracila
cosminracila  •  03 August 2013, 22:09

sunteti fomisti imp..titi, are timp Chiriches sa plece!Daca erau asa impresionati cei de la Tottenham mareau miza la 10 milioane si nu cred ca mai erau refuzati mai ales ca au luat suta pe Bale!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează