FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT BECALI-DRAGOMIR

Becali: "Dragomir va pleca de la Ligă, 14 cluburi sînt împotriva lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Coaliţia împotriva lui Dragomir pare să prindă contur. Patronul Stelei anunţă că şeful LPF nu are nici o şansă să rămînă în fruntea forului.

"Cred că patru cluburi îl mai susţin pe el. E 14-4 scorul. Mi-a spus cineva că dacă vine Gică Popescu e cam şi cum am înlocui o tinichea cu un briliant.

El nu mai are nici o şansă. Sunt sigur 99 la sută că el va pleca de la Ligă. De zece cluburi sunt sigur, dar e posibil să fie şi 14, chiar 15, n-am vorbit încă cu ei. Iar astea de care sunt sigur sunt înrăite. Nu trebuie să-i conving eu.

Unul mi-a spus că dă sânge să plece Dragomir. Altul mi-a spus că se îmbată dacă scapă de el. Eu cred că îl mai susţin Timişoara, Craiova, Astra şi Bistriţa. Dar doar cred, pentru că n-am luat legătura cu ei. E posibil şi Gaz Metan să mai fie, dar nu cred", a spus Gigi Becali.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
 •  12 Aprilie 2010, 17:45

Gogomanul are probleme,uită pur şi simplu că are multe bube în cap şi e părtaş cu mitică la multe mizerii.Acest confict nu cred că va merge pănă la capăt,vor pune repede batista pe ţambal.

 •  12 Aprilie 2010, 17:25

DACA CIOBANUL REUSESTE SA IL DEA JOS PE DRAGOMIR E TARE DE TOT! SI VA INLATURA MACAR UN RAU AL FOTBALULUI ROMANESC...CELALALT VA PLECA ORICUM...ASA CA CIOBANUL AR FI APRECIAT PT ASTA...

 •  12 Aprilie 2010, 17:10

mai bine ai pleca tu din ghencea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează