FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-3

Becali e încîntat de faptul că echipa pe care o patronează e lider în Liga 1: ”De cînd e Steaua pe primul loc, am început să zbor!”

Becali a fost euforic după victoria cu CSMS Iaşi
Becali a fost euforic după victoria cu CSMS Iaşi

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 00:34

Patronul roş-albaştrilor a cîntat în direct la televizor de bucurie că formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf conduce campionatul.

Înfrîngerea Pandurilor la Ploieşti şi victoria categorică a Stelei la Iaşi a declanşat fiesta în Ghencea. Cel care a dat tonul la petrecere a fost chiar patronul echipei, Gigi Becali. Intrat în direct la DigiSport, finanţatorul roş-albaştrilor a cîntat de fericire: "Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, Steaua e!", apoi a continuat: "Ce bine e să strigi asta, îmi era frică de faptul că voi uita acest cîntec!".

Apoi, Becali şi-a continuat show-ul. "Chipciu, Pintilii şi Szukala mi-au plăcut cel mai mult. Am cîştigat cum am vrut eu, fără emoţii. Asta înseamnă să fii echipă mare. Am dominat jocul şi cînd am rămas în zece, am demonstrat că avem mare valoare. Toţi duşmanii noştri se oftică acum că Steaua este lider".

Frica de Vaslui
Finanţatorul stelist a mărturisit că nu se mai teme de faptul că echipa sa ar putea pierde campionatul în acest sezon. "Singura echipă de care mi-e frică este FC Vaslui, în rest de nimeni. Ce CFR? Păi, nu aţi văzut că au fost dominaţi de Dinamo cu copii de 17 şi 18 ani. Noi doar ne-am antrenat cu Iaşiul pentru meciul cu Stuttgart!".

"Eu am făcut transferurile, deci mă pricep!"
Becali a afirmat că e mîndru de faptul că jucătorii pe care el i-a adus la Steaua fac acum diferenţa la echipă. "Doar eu am făcut achiziţiile. Pe Chipciu eu l-am adus, pe Bourceanu la fel, pe Chiricheş la fel. Dacă jucătorii ăştia vor face performanţă şi în Europa, înseamnă că am început să mă pricep la fotbal. Eu am dus România pe 8 în Europa tot datorită mie", a spus patronul din Ghencea.

"Nu am turat motoarele!"
În ciuda victoriei extrem de clare, Becali spune că echipa lui nu a forţat. "Latovlevici a jucat cu viteza întîi, Dumitraş cu a doua. Rusescu a mai încercat să bage în viteza a doua, dar nu a reuşit. Noi nu am turat motoarele, nu a fost nevoie, dacă era nevoie imediat Tănase băga în viteza a cincea şi făcea ravagii!", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor. Apoi el a continuat: "Noaptea de acum visez că zbor. Nu am mai visat de cînd era mic copil că zbor. Acum o să fiu deasupra tuturor, o să zbor şi o să mă uit la toţi de sus!".

"Cu Rapid se poate întîmpla orice, dar nu au cum să ne bată. O să cîştigăm, nu are forţă bulibaşa Copos cu echipa lui să ne încurce" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
l337_owner
l337_owner  •  17 Septembrie 2012, 10:18

Bravo Gigi! Ai tot dreptul sa canti. Lasa-i pe ofticati, le e ciuda ca ai castigat in sfarsit CL-ul.

xzx
xzx  •  17 Septembrie 2012, 09:39
Postat de cosmin-niko pe 17 Septembrie 2012, 07:34

cam asa este se ciobanul se da mare la apa mica,abia acum incep meciurile adevarate pt stelemeaua cu :Rapid,Petrolul,Cfr,Dinamo,Pandurii sa vedem cu vor iesi din astea si dupa vorbim.....

si meciurile din EL ))) nu cred ca se poate vorbi din etapa 8 de castigarea campionatului. Ciobanul viseaza frumos dar uita ca vine iarna si primavara in retur si vor juca si pe terenuri grele unde echipele mici sunt avantajate si vor fi surprize multe.Cred ca acest loc 1 temporar va fi singura PERFORMANTA a stelei in acest campionat))))

lauriasi
lauriasi  •  17 Septembrie 2012, 09:25

Daca ar fi fost Rapid,CFR,Dinamo sau orice alta echipa in afara de Steaua care ar fi castigat nu s-ar mai fi spus ca a fost blat Sunteti toti frustrati rau duceti-va si va calmati o pastila ceva sau muzica de relaxare Nu stiu ce credeti voi dar pentru fotbalul romanesc este ceva extraordinar de a avea o echipa formata aproape numai din romani si care sa joace fotbal nu turca ca alte echipe Oricum trebuie sa realizati SUNTETI IN MINORITATE IAR DACA TOTI STELISTII S-AR ADUNA NU ATI STI UNDE SA VA ASCUNDETI CA POTARNICHILE

Vezi toate comentariile (10)
Comentează