FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi atacă dur pe dinamovişti: "Ei sînt nimeni, iar eu sînt Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 20:38

Gigi Becali a intervenit la GSP TV unde a vorbit despre transferul dinamoviştilor Alexe şi Nica la Steaua şi i-a atacat pe roş-albi.

Patronul Stelei a explicat de ce vrea să-i achiziţioneze pe cei doi tineri fotbalişti din Ştefan cel Mare: "Da, dau 3 milioane, 2 pentru Alexe şi unul pentru Nica. Cred că merită. Dar eu îi iau ca să-i vînd, nu că-mi plac mie Alexe şi Nica. O să-l vînd pe Nica cu 10 milioane, de la Dinamo nu pleacă nici pe un milion.

Ştiţi de ce? Pentru că ei sînt nimeni, iar eu sînt Gigi Becali. Cine ia jucători de la Dinamo? La Steaua joacă în Liga Campionilor. Vreau să iau toţi jucătorii tineri şi buni din România. Îi iau şi îi transfer după 2-3 ani pe 8-10 milioane", a spus Becali la emisiunea Contraatac.

2.600.000 de euro este cota lui Alexe, în timp ce Nica valorează 1.100.000 de euro, conform transfermarkt.de.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
bilaro
bilaro  •  22 Ianuarie 2013, 10:09
Postat de quittaro pe 22 Ianuarie 2013, 09:40

Stimati cititori/ comentatori, "moderatorii" de la gsp mi-au sters aseara doua mesaje in care i-am acuzat CA IL PUPA IN DOS pe cioban, aceasta rusine pentru rasa umana!! RUSIIIINEEE SCLAVILOR GSP-ISTI, sunteti niste MIZERII!!

Esti norocos! :)) Eu nu am mai putut intra vreo 3 zile.. Fara sa stiu de ce. ..Nu injur, nu ma cert cu nimeni. Rememorand ce "greseala" as fi putut face, nu a ramas decat una : Am spus ca muncitorii de la UTON Onesti, un sponsor important a lui Poli (actionarul majoritar al UTON era Iancu), au ramas fara slujbe. Iancu s-a retras declarand insolventa, dar tot firmele lui (din grupul VGB.., Urbis.., si care or mai fi), isi recupereaza creantele de la UTON !! .. Dar e bine... UTON-ul, s-a ales cu autocarul lui Poli. ... Sa vedem.. Iar nu voi mai putea adauga comentarii ? :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 09:46

Ciobanul puscarias anticipeaza cu Steaua in C.L. El stie ca a cumparat campionatul...si crede ca o sa elimine usor echipele din tururile preliminare ...insa eu ii atrag atentia ca deja a inceput sa strice echipa .

quittaro
quittaro  •  22 Ianuarie 2013, 09:40

Stimati cititori/ comentatori, "moderatorii" de la gsp mi-au sters aseara doua mesaje in care i-am acuzat CA IL PUPA IN DOS pe cioban, aceasta rusine pentru rasa umana!! RUSIIIINEEE SCLAVILOR GSP-ISTI, sunteti niste MIZERII!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close