FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Biletele pentru meciul cu Poli s-au vîndut în două ore » Nebunie la Galaţi

Biletele au costat între 2 şi 15 lei Foto: Sebastian Gheorghe
Biletele au costat între 2 şi 15 lei Foto: Sebastian Gheorghe

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 20:29

Biletele pentru "finala campionatului" cu Poli Timişoara s-au epuizat în doar două ore

Interes uriaş la Galaţi pentru meciul de duminică, ora 20:00, cu Poli Timişoara! Toate cele 10.000 de bilete au fost epuizate ieri la doar două ore după ce au fost puse în vînzare! Surse de încredere din cadrul clubului gălăţean au declarat că 5.000 de tichete au fost oferite combinatului siderurgic, lucru negat de preşedintele Marius Stan.

Un moment incredibil a avut loc la aproximativ o oră de la deschiderea caselor de bilete, atunci cînd un casier a oprit vînzarea, a luat tichetele şi le-a vîndut separat la un preţ de 5 ori mai mare! Oficialii clubului au sesizat imediat autorităţile, iar învinuitul a fost reţinut şi s-a ales cu dosar penal.

Favoriţi la pariuri
Cine paria pe Oţelul în luna iulie? Atunci avea cota 67.00 la titlu şi se afla mult în urma marilor favorite, CFR Cluj, Steaua sau Dinamo. După victoria cu 1-0 în faţa Stelei, în etapa a noua, cota gălăţenilor a coborît la 46.00. Peste încă o rundă au cîştigat la Bucureşti, 2-1 cu Dinamo, iar cota a devenit 10.00. Iar la sfîrşitul lui 2010, după un 1-0 acasă cu Sportul, aveau 4.75.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bluev1bes
bluev1bes  •  12 Mai 2011, 13:00

Pai cu 2 lei biletul cum sa nu fie 10000 de spectatori :))) foarte jenant

dellux
dellux  •  12 Mai 2011, 10:44

... sunt tolerate, în timp ce formaţiile vinovate că „nu au băgat zeci de milioane în fotbal” (citat dintr-un clasic care iubeşte cantitatea, nu calitatea) trebuie arse pe rug. Iertare, domnilor, că ne dorim să câştigăm campionatul fără să ne fi anunţat ţelul încă de la început! Sau trebuia cumva să-i cerem voie vreunui nemuritor? FC Oţelul Galaţi ACESTA ESTE COMUNICATUL INTEGRAL AL OTELULUI ! mai slugilor lui Iancu

dellux
dellux  •  12 Mai 2011, 10:41

... Lovitura de la 11 metri a fost ratată, dar subiectul este altul: jucătorul care faultează în minutele de prelungire, Ivan Vukadinovici, a provocat şi penaltiul clar din minutul 61 transformat de Liviu Antal. Având deja un cartonaş galben, fundaşul de origine sârbă ar fi meritat eliminarea, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Cine şi împotriva cui a greşit arbitrul, stimaţi judecători? Este indecent să publici aberaţiile unor vieţuitoare care mai întâi au ademenit pe cale oficială (consultaţi siteul lui FC Timişoara!) adversarul lui FC Oţelul din etapa a 32-a, pentru ca apoi să-şi permită să decreteze că „Oţelul a omorât fotbalul”. Practicile primitive ale „nemuritorilor” sunt tolerate, î

Vezi toate comentariile (13)
Comentează