FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

"Bistriţa are un joc mai elaborat, dar noi vrem victoria"

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea a început să pregătească meciul de duminică cu Gloria Bistriţa imeadiat după victoria de la Braşov. „Ne aşteaptă un meci la fel de greu şi de important ca cel cu Braşovul. Vrem să avem continuitate în evoluţiile şi rezultatele bune”, a explicat tehnicianul.

„Duminică va fi un meci frumos şi disputat cu Gloria Bistriţa, deoarece ambele echipe joacă un fotbal bun. Gloria apare cu o faţă nouă faţă de tur şi au un joc mai elaborat. Au  un nou antrenor şi jucători precum Ze Rui şi Moraes care au fost aduşi în iarnă. Au un sistem 4-4-2 în romb cu Băjenaru coordonator. Ciprian Petre urcă des şi eficient în atac, iar revenirea lui Ciucă este de bun augur pentru echipă”, a spus Badea.

Internaţional are trei jucători incerţi pentru meciul cu Gloria Bistriţa. Claudiu Voiculeţ are o contuzie pe coapsă, Daniel Stan suferă de o cotuzie la un metatarsian, iar Ovidiu Vezan este răcit. Antrenorul Ionuţ Badea speră ca pînă duminică la ora meciului, cei trei jucători să fie în totalitate recuperaţi. 

Gloria Bistriţa a reuşit să obţină în acest retur de campionat 13 puncte din 15 posibile.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
 •  20 Martie 2010, 22:01

Hai Inter !ii batem si ne salvam.

 •  19 Martie 2010, 09:14

Venim la voi sa ne luam inapoi punctele pierdute in tur acasa, haide Gloria!!!

 •  19 Martie 2010, 09:14

Venim la voi sa ne luam inapoi punctele pierdute in tur acasa, haide Gloria!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close