FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Blocat de Lazio

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Moţi va ajunge la biancocelesti imediat ce italienii fac rost de bani, aceştia avînd deja o înţelegere cu Dinamo.

Lazio l-a blocat pe Cosmin Moţi şi-l va lua atunci cînd va putea achita prima tranşă a tran­zac­ţiei, de 1,5 milioane de euro! A­ceasta este înţelegerea ce func­ţio­nează între cele două cluburi, ita­lienii asigurîndu-şi în acest fel în­tî­ie­tatea asupra achiziţionării fun­da­şului de 23 de ani.

Surse apropiate clubului din Ştefan cel Mare afirmă că, în cel mai rău caz, peninsularii au promis că-l vor cumpăra definitiv la iarnă pe Cosmin, urmînd să plătească întreaga sumă în ianuarie 2009.

Varianta a fost agreată şi de di­namovişti, aceştia fiind mulţu­miţi de colaborarea cu Lazio, de la care au obţinut 5,4 milioane de euro de pe urma transferului lui Ştefan Ra­du. O sumă similară ar putea fi înca­sa­tă de către roş-albi şi în cazul lui Moţi: 1,5 milioane de euro, îm­pru­­­mut pe 6 luni, plus alte 4 mi­li­oane de euro, în cazul încheierii afacerii definitive.

Italienii îl vor pe Moţi, însă sus­ţin că trebuie să facă rost de bani pentru a demara tranzacţia, zia­riş­tii din Cizmă afirmînd că Lazio spe­ră să obţină sume considerabile de pe urma vînzării lui Zauri şi a lui Sten­dardo.

Îl aşteaptă pe Contra

Liber de contract după ce i-a expirat acordul cu Getafe, Cosmin Contra (foto, 32 de ani) e aşteptat cu un răspuns clar de către conducă­torii “cîinilor”. Dinamo s-a arătat interesată de a-şi asigura servi­ciile internaţionalului. Contra mai este dorit de Poli Timişoara, dar a primit şi o propunere de a-şi prelungi contractul cu Getafe.

Mărgăritescu încotro?

Chiar dacă Mărgăritescu s-a în­ţeles cu Kaiserslautern pentru 120.000 de euro pe sezon, în ur­mă­­torii trei ani, Dinamo nu a ajuns la un acord cu nemţii, care vor să dea doar 200.000 de euro pentru mijlocaşul de 28 de ani. “Cîinii” îşi doresc 300.000 de euro, bani pe care sînt dispuşi să îi plătească ruşii de liga a doua de la Rostov şi israelienii de la Maccabi Tel Aviv, însă “China” vrea să joace în Germania.

Romanovs spre Braşov

Portarul Dennis Romanovs nu mai intră în planurile lui Mircea Rednic pentru sezonul următor, letonul de 29 de ani urmînd să se despartă roş-albi în această vară. Romanovs este dorit de o echipă din Rusia, dar şi de Răzvan Lucescu la Braşov, “cîinii” urmînd să clarifice zilele următoare situaţia goal-keeperului.

Ultimele noutăţi

Mircea Rednic îşi mai doreşte un portar tînăr, care să crească la echipa secundă: “Zilele acestea trebuie să sosească un portar din Coasta de Fildeş, un goalkeeper foarte bun, de care am nevoie”.

Lotul dinamovist a ajuns azi-noapte în România, după cantonamentul de 8 zile pe care l-a susţinut în Germania. “Cîinii” se vor pregăti în ţară pînă vineri, după care vor pleca în Franţa pentru un stagiu de pregătire de 14 zile.

Cornel Ţălnar a plecat ieri în Moldova pentru a-i urmări la lucru pe portarul Stanislav Namaşko şi pe fundaşul dreapta Mamah Gaffarou. Togolezul de 22 de ani este evaluat de oficialii lui Tiraspol la 1,5 milioane de euro, însă “cîinii” vor să dea doar 800.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  01 Iulie 2008, 14:22

sa plece la iarna daca e sa plece moti...cand o sa avem vreo 15-16pct avans in campionat:D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează