FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - DINAMO, AZI, 20:20, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Bonetti nu-i ia în calcul! Dănciulescu şi Cristea uitaţi pentru meciul cu Severin

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 01:11

Pentru meciul de azi, de la Severin, Bonetti nu-i ia în calcul pe cei doi pentru primul "11", preferîndu-l pe unul dintre Axente şi Curtean


Dinamo debutează azi în Liga 1, la Severin, de la ora 20:20, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Antena 1 şi DolceSport. Dario Bonetti pregăteşte o surpriză în primul "11", una care nu le pică deloc bine lui Ionel Dănciulescu şi Andrei Cristea, doi dintre atacanţii experimentaţi ai "cîinilor".

Cum Cosmin Matei este accidentat, Bonetti a căutat cel mai în formă atacant dreapta în sistemul cu trei vîrfuri. Italianul a insistat la antrenamentele dinaintea meciului cu oltenii cu Mircea Axente şi cu Alexandru Curtean, Danciu-gol şi Andrei Cristea nefiind luaţi deloc în calcul pentru un loc în primul "11"! Cei doi vor fi, cel mai probabil, rezerve astăzi, la Severin. Bonetti e mulţumit de randamentul lui Axente, însă va decide azi dacă îl va titulariza pe el sau pe Alexandru Curtean.

Chiar dacă a marcat două goluri în Supercupa cu CFR, George Ţucudean va fi tot rezervă, Marius Niculae urmînd să înceapă din primul minut, mai ales că acesta ar putea fi ultimul său meci pentru Dinamo. Sivasspor va face o ofertă concretă în acest week-end pentru el.

Echipele probabile:
CS Severin: Şteţca - Olah, Bălău, Cosici, Bălace - Neacşa, Mitici, Dragalina, H. Moutinho, Al. Zaharia - Vancea
Dinamo: Bălgrădean - Pulhac, Luchin, D. Grigore, Nica - Issa Ba, C. Munteanu, Boubacar - Alexe, M. Niculae, Axente


2 goluri a marcat Axente în partidele de verificare din Austria, fiind al doilea golgeter al turneului, după Ţucudean (3)

Axente n-are meciuri cîte goluri are Dănciulescu:
Fotbalist Meciuri în Liga 1 / Goluri
Ionel Dănciulescu 483 / 207
Andrei Cristea 198 / 58
Mircea Axente 68 / 11

"Vreau să bat Dinamo"
Nicolae Zuluf s-a despărţit cu scandal de Dinamo şi trebuie să le returneze roş-albilor 5.000 de euro pînă în decembrie, bani primiţi anul trecut la semnătură. Mijlocaşul de 24 de ani a semnat cu Severin şi vrea să-i bată pe "cîini": "Îmi doresc enorm să joc şi să cîştig în faţa lui Dinamo, chiar dacă nu prea m-am antrenat în ultimele două săptămîni. Nu ştiu dacă mă pot legitima cei de la club pînă la ora meciului, şansele sînt destul de mici".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
xzx
xzx  •  21 Iulie 2012, 00:34
Postat de bigiu pe 20 Iulie 2012, 14:50

ASTEA DE UNDE STIE CU CINE JOACA MISTAR. SUNTET VARZA ASTEA DE LA GSP

si uite cum DANCIULESCU nu a fost ''''luat in calcul'''pentru acest meci dar a marcat golul victoriei))))))VARZA A LA GSP)))

zidane92
zidane92  •  20 Iulie 2012, 15:04
Postat de liviu95 pe 20 Iulie 2012, 13:44

Eu zic ca ar trebui bagat Tucudean in primul 11 si lasat pe bara Niculae. Arata bn 11 acesta doar ca Pulhac imi da emotii. Cred ca acolo ar trb adus un fundas chiar si tanar. In rest, zic eu avem toate posturile acoperite, avem rezerve bune, liniste e, antrenor e, noroc sa mai fie. Doamne ajuta!! Hai Dinamo!!!

a venit paul koulibaly titular in nationala burkinei faso pe postul de fundas stanga echipa unde mai sunt titulari printre altii djadja kone si yssouf kone fostul atacant de la cfr acuma sa vedem in teren ce poate si daca e inlocuitorul potrivit pentru pulhac

bigiu
bigiu  •  20 Iulie 2012, 14:50

ASTEA DE UNDE STIE CU CINE JOACA MISTAR. SUNTET VARZA ASTEA DE LA GSP

Vezi toate comentariile (64)
Comentează