FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA A PRIMIT TROFEUL DE CAMPIOANĂ

Bonusuri fabuloase trecute în contract » Reghe se poate îmbogăţi dacă Steaua trece de grupele Ligii!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 23:40

Dumitru Dragomir a fost impresionat de petrecerea de titlu organizată de stelişti. Preşedintele LPF e convins că strategia lui Gigi Becali a făcut posibil ca roş-albaştrii să aibă un sezon foarte bun.

"A fost cea mai tare petrecere de titlu. Nici la revoluţie n-am văzut aşa ceva. Steaua are peste 3 milioane de suporteri şi a făcut performanţă datorită lui Gigi Becali. El a făcut nişte lucruri senzaţionale, a readus lumea la stadion.

Panarama pe care o făcea el la stadion aducea puhoiul. A făcut un marketing fenomenal cu donaţiile pentru sinistraţi şi ajutoarele pe care le-a dat", a declarat Dragomir al Fanatik Show, pe Digi Sport.

Preşedintele LPF dezvăluie că antrenorul Stelei ar putea cîştiga bonusuri de aproape două milioane de euro dacă va reuşi să califice Steaua în primăvara europeană a Ligii Campionilor:

"Steaua dacă rămîne cu lotul actual e foarte puternică şi la anul şi se califică sigur în grupele Ligii. Reghecampf poate cîştiga peste un milion de euro sezonul viitor dacă va atinge obiectivele prevăzute în contract. Suma se apropie de 2 milioane din ce ştiu eu".

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
plesan
plesan  •  29 Mai 2013, 19:42

Sa moara fapta ce de bani :))) altii isi rup spatele pe 5 mil d lei vechi ...

gabiluci
gabiluci  •  29 Mai 2013, 03:48

O sa mi se spuna ca e meritul lui, ca el a adus pe Reghe. Da, dar e din pura nimereala. El a adus pe toti ceilalti 10 sau cati au fost intre Olaroiu si Reghe - iar anul asta s avut bafta. Daca Gigi sta la puscarie e mai bine si mai liniste si pentru antrenor si jucatori, care erau mereu speriati dupa fiecare meci sa nu fie criticati aiurea. Ce repede uitam!

gabiluci
gabiluci  •  29 Mai 2013, 03:44

iar despre Becali? Nu tot el a fost la Steaua in ultimii 7 ani? Daca nu avea antrenor profesionist ramanea iar pe bara. Terminati odata cu pupatul asta in fund, ajunge! Daca nu ai antrenor serios si jucatori seriosi nu faci nimic!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează