Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 22:40

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a reacţionat la declaraţiile lui Gigi Becali la adresa lui Dragoş Săvulescu. Înaintea partidei cîştigate de Steaua în "Ştefan cel Mare", scor 3-1, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a spus despre Dragoş Săvulescu că este homosexual.

"Am observat cu stupoare ce a spus naşul meu despre partenerii mei de afaceri de la Dinamo. Nu sînt de acord cu părerile lui Gigi, cu tot respectul pe care îl am pentru el.

În ce-l priveşte pe Săvulescu, pot să vă spun că-l cunosc de mai bine de 10 ani şi nici nu se pune problema, nu s-a pus niciodată, ca Dragoş să fie homosexual. Îl cunosc bine, ştiu ce fel de om e, nu se pune problema de asemenea bazaconii. Nu e asta cauza din care a divorţat, motivele despărţirii sînt problema lui personală", a declarat Borcea pentru GSP.RO.

Citeşte aici ce a spus Becali despre Săvulescu!

Conducătorul dinamovist a văzut derby-ul Dinamo - Steaua, scor 1-3, de la Miami, unde se află alături de soţia sa. Referitor la înfrîngere, Borcea a spus: "M-a durut foarte mult, de aceea avem nevoie de dăruire, atitudine, suflet şi disponibilitate la efort pentru a termina pe locul întîi în această iarnă şi pentru a ajunge în semifinalele Cupei României. Adunaţi-vă în numele lui Dinamo", este mesajul acţionarului roş-albilor pentru jucători şi fani.

Vezi aici răspunsul dat de Dragoş Săvulescu lui Gigi Becali!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”