FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-2

Borcea l-a pus la zid pe asistentul Şovre: ”Arbitraj de rahat”

Şovre a luat decizia care a stabilit rezultatul final
Şovre a luat decizia care a stabilit rezultatul final

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 20:07

Borcea l-a pus la zid pe asistentul Şovre. Oltenii l-au criticat pe ”centralul” Haţegan. Ambii au luat greşit grav.

Arbitrul Ovidiu Haţegan şi asistentul Octavian Şovre au influenţat rezultatul partidei Pandurii - Dinamo (2-2). Ambele tabere i-au bombardat cu critici dure pe cei doi. Erori: 1. Voiculeţ (67) a intrat prin alunecare la Moţi şi-a fost eliminat direct. S-ar fi impus "galben". 2. Kone (82) l-a talonat în propriul careu pe Lemnaru, îl ţine pe atacant, apoi jucătorul Pandurilor caută faultul. Nu se impunea penalty, dar Şovre i-a semnalizat "centralului" să acorde 11 metri, iar jienii au egalat. 3. Kone (85) ar fi trebuit să ia al doilea avertisment după o intrare dură la Batin.

Cel mai nervos dinamovist a fost Cristi Borcea: "Şovre se face de rahat, la fel ca în prima etapă la Petrolul - Pandurii! N-ar trebui să mai arbitreze. Lui Haţeganu n-am ce să-i reproşez. Haţeganu, ce? Trebuia să-l lase pe cel de la Pandurii să-i rupe piciorul lui Moţi?! Am încredere în arbitrii români, vreau să fie la înălţime, iar Dinamo să nu mai piardă puncte din cauza lor".

Şi oltenii au vociferat. Marian Condescu: "Nu e prima oară cînd Haţegan ne arbitrează aşa. Păcat! Nu pricep maniera lui. Voiculeţ a fost eliminat total aiurea". Eugen Pîrvulescu, fost asistent, acum preşedinte executiv la Pandurii: "Voiculeţ merita maximum «galben»". Ciobotariu n-a comentat arbitrajul, a făcut-o Grigoraş: "Voiculeţ nu trebuia să fie eliminat, sper că oamenii de la comisie vor lua în calcul acest lucru".

"Arbitrajul a fost discutabil, la fel ca şi penalty-ul. Probabil s-a dat în compensaţie pentru eliminarea uşoară a lui Voiculeţ" ( Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Penalty gratuit! În sensul că jucătorii noştri ar fi putut să-l evite. Arbitrajul mi s-a părut bun" ( Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo)

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (23)
bitu1974
bitu1974  •  12 Martie 2012, 22:10

Asta e boala noastra dar hai sa vedem ca DINAMO nu a jucat nimic, Munteanu e mort dupa min.60, jucam de 2 ani fara fundasi laterali de meserie, mai nou mijlocasi laterali nu joaca nimic. In conditiile astea ne mintim singuri, nu terminam in primele 3.

tig
tig  •  12 Martie 2012, 17:03

mitica zice ca noi care platim bilete suntem huligani pe bani nostri suntem umiliti de un pensionar arbitru de tusa si nu avem nici un drept deoarece suporteri sunt de vina. daca fac scandal pe buna dreptate sunt de vina si mi se interzice pe stadion corect, dar lu tusieru acela care ne provoaca pe bani nostri cand o sa i se interzica tusa. cu mult respect ptr voi care sunteti oameni

sanduard
sanduard  •  12 Martie 2012, 15:00

sa fim seriosi indiferent ce echipa ai daca fluerasi suntPROSTI nu ai ce face ,prostul nu este prost destul daca nu este si fudul,ex. arbitrul de tusa s-a bagat peste central obligang sa fluere 11 m.Panduri au fost bine pusi in teren,se vede ca d-l Grigoras este meserias ,dar ambele goluri au fost cu cantec(transmisie si comentariu de rasu plansu)una peste alta Dinamo a fost furata in favoarea lui C.F.R. Cluj,luand in calcul si eliminare lui Voiculet.Ciubotariule daca ai sange in instalatie este timpul sa demonstrezi,aici frica nu pazeste pepeni,arata ca ai o HAITA.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează