FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea: "Organigrama clubului nu e treaba lui Prunea, el e angajat, noi sîntem acţionari"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Preşedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a răspuns dur managerului sportiv al clubului, Florin Prunea, care declarase la "Contraatac", de la GSP TV, că se încearcă ţinerea la distanţă a lui Giovanni Becali.

"Organigrama lui Dinamo nu este treaba lui Florin Prunea, e decizia mea şi a domnului Badea. Florin Prunea e angajat, noi sîntem acţionarii şi dăm banii.

Ioan Becali nu a zis niciodată că va fi într-o funcţie oficială la Dinamo. A existat vreodată vreun an în care nu a existat o legătură strînsă între noi şi Giovanni? Avem contract de exclusivitate cu firma fraţilor Becali.

Eu am fost cel care l-a dorit pe Prunea la Dinamo. Am pierdut un acţionar din cauza lui Prunea, pe domnul Turcu. Am zis că-l pregătesc să-l pun în locul meu. Nu cred că cineva prefera să-i dea banii unui alt acţionar ca să-i ia apărarea lui Prunea. El nu trebuie să creeze tensiune! Nu ştiu cîţi în locul meu se despărţeau de Turcu şi îl apărau pe Prunea.

Am ieşit acum pentru că de 3 ori i-am atras atenţia în particular. El trebuie să apere interesul lui Dinamo, nu să creeze tensiune, nu sacrificăm Dinamo. Nu am ţinut cont de nimeni cînd l-am adus pe Florin Prunea. Nu-l dăm afară, dar i-am zis de 3 ori să nu-şi mai depăşească atribuţiile. I-am zis că dacă mai vorbeşte aiurea o dată ies la TV şi o să zic ce am de zis.

Prunea e deocamdată managerul sportiv al clubului, e în concediu, văd că vorbeşte mai mult la TV, decît cu mine,  Badea sau Andone. Am înţeles că vine azi la serviciu, iar mîine voi avea o discuţie cu el. M-a deranjat declaraţia lui Florin despre Giovanni. Domnul Badea va fi cel care va lua absolut toate deciziile. Nu e adevărat că sîntem interesaţi de Varga şi Bălan.
Nu se pune problema ca Neţoiu şi Bărcăuan să revină la Dinamo.

Ca obiective, ne dorim ca anul ăsta construim o echipă competitivă, iar la anul să luăm titlul. Dar, ştiţi cum e, ne dorim foarte mult să luăm campionat", a spus Borcea la "Contraatac", de la GSP TV.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
 •  02 Iunie 2010, 22:33

"Avem contract de exclusivitate cu firma fraţilor Becali." Sa le fie tarana usoara. Si uite asa s-a scufundat si Dinamo, dupa modelul celei ce a fost odata Steaua. Prin alte parti manageri priceputi iau echipe din diviziile inferioare, le intaresc si le fac campioane (CFR, Unirea), pe cand in Bucuresti moda e sa iei echipe cu blazon si sa le distrugi, ca sa devina doar terenul de afaceri personale ale unor tipi care nu au nimic de a face cu respectul pentru fotbal.

 •  02 Iunie 2010, 21:23

ce fata de cirotic ai

 •  02 Iunie 2010, 19:14

Borecea,nu va terminati cu scandalul?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează