FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu este refăcut 100%: "Sînt fericit, genunchiul a ţinut!"

Florin Bratu, Bratu, Dinamo
Florin Bratu, Bratu, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Florin Bratu spune că accidentarea nu-i va influenţa negativ cariera, întrucît "viteza şi explozia sînt native, nu mi le ia nimeni"

Pentru Florin Bratu, cantonamentul din Poiana Braşov a fost un prilej pentru a-şi testa genunchiul drept la efort. Atacantul de 30 de ani scrîşneşte din dinţi şi nu păcăleşte nici un exerciţiu. Ieri, după ultimele exerciţii fizice, Bratone a vorbit cu GSP.

- Florin, pentru tine acest cantonament a fost special. Cum te-ai descurcat?
- Foarte bine, totul a decurs normal. Sînt bucuros că m-am putut antrena la capacitate maximă cu echipa.

- Cum a reacţionat genunchiul la frig şi la exerciţiile extenuante?
- N-am avut probleme deloc, nici nu îndrăzneam să sper ca totul să decurgă atît de bine. Mă gîndeam că e frig, e zăpadă şi că mi se va umfla genunchiul. Plus că mi-era frică să nu-mi fugă piciorul pe gheaţă sau chestii de genul ăsta. Dar chiar sînt bine, mă simt ca nou.

- Ce zic doctorii, poţi juca un meci întreg sau trebuie să intri treptat?
- O repriză o duc sută la sută, dar doctorul şi antrenorul vor decide cît să joc. După o pregătire prin zăpadă, voi fi mult mai uşor pe terenurile uscate din Antalya.

- Crezi că accidentarea şi pauza lungă îţi vor afecta evoluţia?
- Nu cred. Cu pregătirea de acum, plus cantonamentul care urmează, din Antalya, voi fi ca înainte. Iar viteza şi explozia nu mi le ia nimeni, sînt native, iar ce e nativ nu dispare.

- Ţi-ai pus în gînd să realizezi ceva anume în 2010?
- Îmi doresc sănătate, am realizat că e cea mai importantă în viaţa unui om. Apoi să am cît mai multe «succesuri» cu Dinamo, ca să zic aşa. (rîde) Şi să dau un gol în faţa fanilor noştri, că tare mi-e dor!

"Nu mă mai gîndesc la clipa accidentării, am uitat-o de mult. A trecut şi nu-mi face bine să mă gîndesc la ea, acum sînt optimist şi fericit că pot munci"
Florin Bratu, atacant Dinamo

13 luni a stat Florin Bratu în afara terenului de joc din cauza accidentării, el evoluînd pe finalul turului la Dinamo II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Ianuarie 2010, 10:05

hai bratone te asteptam cu drag sa-i mitraliezi pe stelisti in groapa:D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close